Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer LeanPrint?

For informasjon om å installere og konfigurere LeanPrint, se Konfigurere kontoen med Adobe LeanPrint-dashbord. Dokumentet inneholder to koblinger. Hvis du har kontaktet leanprint@adobe.com og lagt inn en ordre, kan du installere fullversjonen. Ellers kan du installere en 30-dagers prøveversjon. For hjelp med å installere LeanPrint-klienten, se Installer Adobe LeanPrint.

Hvorfor får jeg en feilmelding når jeg prøver å oppdatere?

Det er flere mulige grunner til at du ser en oppdateringsfeil. For en beskrivelse av feilkoder og mulige løsninger, se Feilkoder for Adobe LeanPrint-oppdateringsprogram.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av LeanPrint?

Ja! Du kan laste ned en 30-dagers evalueringskopi fra LeanPrint Enterprise Edition-dashbordsiden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For mer informasjon, se Konfigurere kontoen med Adobe LeanPrint-dashbord.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

For å legge inn en ordre for en fullversjon av LeanPrint Enterprise Edition, kontakt oss på leanprint@adobe.com.

Vanlige problemer

Hvordan kommer jeg i gang med å bruke LeanPrint?

Lær hvordan du skriver ut websider og dokumenter fra mange programmer i Bruke Adobe LeanPrint.

Jeg ser ikke en skriver ført opp. Kan jeg legge den til manuelt?

For øyeblikket støtter ikke LeanPrint å legge til skrivere manuelt. Skrivere legges til under installering.Kontakt oss for hjelp hvis en installert skriver ikke er synlig. For svar på andre installasjonsspørsmål, se Vanlige spørsmål om dashbord.

Hvor finner jeg mer feilsøkingsinformasjon?

Se Vanlige spørsmål om LeanPrint Client og Vanlige spørsmål om LeanPrint Dashboard for svar på vanlige spørsmål og feilsøkingsproblemer.

Relaterte apper og tjenester