Løse påloggingsproblemer for Adobe-kontoen

Har du problemer med å logge på Adobe-kontoen? Finn enkle løsningene for vanlige påloggingsproblemer.

Har du glemt Adobe-passordet?

Glemt passordet?

Finn ut hvordan du tilbakestiller eller endrer Adobe-passordet

Merk: Passordet skiller mellom store og små bokstaver, så pass på at du skriver det inn riktig.

Har du glemt e-postadressen for Adobe-kontoen?

Har du glemt e-postadressen for Adobe-kontoen?

Hvis du skrev inn feil e-postadresse for Adobe-kontoen, kan du få feilmeldingen «Vi kunne ikke finne en konto med den e-postadressen.». Velg Finn din konto på påloggingsskjermen. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å gjenopprette e-postadressen.

Mottar du bekreftelseskoder på det gamle telefonnummeret ditt?

Går bekreftelseskoder til det gamle telefonnummeret ditt?

Hvis du ikke har tilgang til det gamle telefonnummeret, velger du Bruk en annen metode for å motta koden på påloggingsskjermen. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å sende koden til e-postadressen for Adobe-kontoen. Når du mottar koden i e-posten, skriver du inn passordet for Adobe-kontoen på påloggingsskjermen for å få tilgang til kontoen. Vær oppmerksom på at du fortsatt trenger tilgang til e-posten, og du må oppgi riktig passord for å logge på kontoen.

Glemt Adobe-passordet og får ikke tilgang til andre godkjenningsmetoder?

Får ikke tilgang til andre godkjenningsmetoder

Hvis du har aktivert totrinnsbekreftelse og glemt passordet, trenger du tilgang til minst to av følgende basert på kontoinnstillingene dine:

• E-postadressen for kontoen
  • Telefonnummeret for kontoen
  • Adobe Account Access-appen

Hvis du ikke har tilgang til minst to av disse metodene, får du ikke tilgang til kontoen din. Vår anbefaling er å opprette en ny konto.

Har du skrevet feil i e-postadressen for Adobe-kontoen?

Har du skrevet feil i e-postadressen for Adobe-kontoen?

Hvis du oppga feil e-postadresse for Adobe-kontoen, kan du få feilmeldingen «Vi kunne ikke finne en konto med den e-postadressen.». Følg instruksjonene på påloggingsskjermen for å gjenopprette e-postadressen.

Følg disse trinnene for å endre e-postadressen for Adobe-kontoen:

1. Åpne skrivebordsappen Creative Cloud. (Klikk på ikonet   på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Klikk på ikonet Konto øverst til høyre og deretter Adobe-konto.

Klikk på kontoikonet øverst til høyre

3. Klikk på Konto og sikkerhet og deretter Konto

Velg konto fra rullegardinmenyen Konto og sikkerhet

4. I delen Kontoinformasjon og tilgang velger du Endre ved siden av Primær e-postadresse (Adobe ID).

Velg Endre for å oppdatere e-postadressen din

5. Oppgi e-postadressen du vil bruke for Adobe-kontoen. Deretter klikker du på Endre for å oppdatere din primære e-postadresse (Adobe ID).

Endre primær e-postadresse