Finn enkle løsninger på vanlige påloggingsproblemer med Adobe ID.

Merk:

Bruk alltid samme Adobe ID for å holde alle Adobe-medlemskap, -abonnementer og - produkter knyttet til én enkelt konto.

Vanlige påloggingsproblemer

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app, et medlemskap eller tjeneste.

Caps Lock og Num Lock

Kontroller at Caps Lock og Num Lock ikke er aktivert. Oppgi deretter e-postadressen og passordet på nytt.

Flere e-postadresser eller endret e-postadresse?

Hvis du har flere e-postkontoer eller har endret e-postadresse siden du opprinnelig kjøpte produktet, kan du prøve å bruke din andre eller tidligere e-postadresse.

Kontakt oss hvis du tror at du har flere Adobe ID-er tilknyttet forskjellige e-postadresser, eller er usikker på hvilken som er tilknyttet medlemskapet eller produktet du kjøpte.

Nettleserkonflikt?

Prøv å logge på med en annen nettleser. Hvis informasjonskapsler er deaktivert, aktiver du dem og sletter informasjonskapslene og hurtigbufferen i nettleseren. (Du finner instruksjoner i nettleserens dokumentasjon.)

Logge på Facebook eller Google?

Hvis du vil løse feil som kan oppstå når du logger på med sosiale mediekontoer (Facebook eller Google), kan du se Løse feil som gjelder pålogging med en sosial mediekonto.

Feil ved pålogging for Creative Clouds skrivebordsappen?

Hvis du ikke kan logge på skrivebordsprogrammet for Creative Cloud, ser du Feilsøking av aktiveringsfeil for Creative Cloud.

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Adobe ID-en er e-postadressen du brukte da du registrerte deg for en prøveversjon eller et medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-app eller -tjeneste.

Prøve en annen e-post?

Hvis e-postadressen din er endret eller du har flere adresser, kan du prøve å bruke en annen adresse.

Tilbakestille passord?

Prøv å tilbakestille passordet. Hvis du ser feilmeldingen «Den angitte e-postadressen samsvarer ikke med noen av de registrerte kontoene», prøver du en annen e-postadresse. Hvis du vil vite hvordan du tilbakestiller et passord eller endrer det gjeldende passordet, ser du Tilbakestille eller endre Adobe-passordet.

Får ikke tilgang til e-post tilknyttet Adobe ID-en

Prøv dette hvis du ikke kan tilbakestille passordet ditt fordi du ikke lenger har tilgang til den gamle e-postkontoen din.

Kjenner du passordet?

Hvis du husker passordet, kan du logge på Adobe-kontoen og endre e-postadressen.

Kjenner du ikke passordet?

Kontakt oss hvis du ikke kjenner passordet ditt.

Skrivefeil i e-postadressen?

Hvis du har gjort en skrivefeil i e-postadressen da du opprettet Adobe ID-en, kan du korrigere e-postadressen. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Endre e-postadressen for Adobe ID-en.