Finn enkle løsninger på vanlige påloggingsproblemer med Adobe ID.

Adobe ID-en er e-postadressen du brukte da du registrerte deg for en prøveversjon eller et medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-app eller -tjeneste. Bruk alltid samme Adobe ID for å holde alle Adobe-medlemskap, -abonnementer og -produkter knyttet til én enkelt konto.

Slik løser du vanlige påloggingsproblemer

Lær mer om noen enkle løsninger for å løse de vanligste påloggingsproblemene.

Er knappene for Caps Lock og Num Lock av?

Caps Lock and Num Lock

For å unngå å skrive inn et feil brukernavn eller passord, kontroller at knappene Caps Lock og Num Lock er slått av. Skriv så inn e-postadressen og passordet på nytt.

Har du endret e-postadresse eller har du flere e-postadresser?

Multiple emails

Hvis du har flere e-postkontoer eller har endret e-postadresse siden du opprinnelig kjøpte produktet, kan du prøve å bruke den andre eller tidligere e-postadresse. Hvis du ikke er sikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til ditt nåværende medlemskap eller produktet du har kjøpt, kontakt oss.

Har du prøvd å bruke en annen nettleser?

Browser conflict

Prøv å logge på med en annen nettleser. Hvis informasjonskapsler er deaktivert, aktiver du dem og sletter informasjonskapslene og hurtigbufferen i nettleseren. (Du finner instruksjoner i nettleserens dokumentasjon.)

Prøver du å logge på med Facebook- eller Google-kontoen?

Signing in with Facebook or Google

Hvis du vil løse feil som kan oppstå når du logger på med Facebook- eller Google-konto, se Løse feil som gjelder pålogging med en sosial mediekonto.

Kan du ikke logge på Creative Cloud-skrivebordsappen?

Creative cloud error

Hvis du ikke kan logge på skrivebordsprogrammet for Creative Cloud, se Feilsøke av aktiveringsfeil for Creative Cloud.

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Lær hva du må gjøre når du glemmer Adobe ID-en eller konto-passordet.

Reset password

Glemt passordet? Prøv å tilbakestille passordet. Hvis du ser feilmeldingen «Den angitte e-postadressen samsvarer ikke med noen av de registrerte kontoene», prøver du en annen e-postadresse. Hvis du vil vite hvordan du tilbakestiller et passord eller endrer det gjeldende passordet, ser du Tilbakestille eller endre Adobe-passordet.

Jeg har glemt Adobe ID-en? Prøv å bruke en annen e-postadresse hvis du har flere e-postadresser knyttet til kontoen din.