Konto

Betaling

Du kan oppdatere betalingsopplysningene dine under Planer og betaling i kontoen din.  Logg på kontoen din for å komme i gang.

For informasjon kan du se Oppdatere kredittkortopplysninger og faktureringsinformasjon.

Du kan endre betalingsmåte under Planer og betaling i kontoen din. Logg på kontoen din for å komme i gang.

Lær hvor lett det er å bytte mellom et kredittkort eller PayPal.

Hvis den opprinnelige betalingen din mislyktes eller hvis du glemte å betale, kan du oppdatere betalingsopplysningene din ved å logge på kontoen.

Lær hvordan du gjenopptar en betaling.

Hvis du har flyttet til et annet land siden du kjøpte et Adobe-abonnement eller -produkt, må du kontakte oss for å få oppdatert adressen din.

Problemer med fakturering

Hvis regningen din er høyere enn forventet, kan det komme av at en kampanjepris er utløpt, en prøveversjon automatisk har blitt endret til et kostnadsbelagt medlemskap, eller at medlemsprisen i ditt område har økt.

Lær mer om hvorfor du ble fakturert et høyere beløp.

Hvis det er to lignende priser på regningen, kan det skyldes flere ting. Du kan for eksempel ha kjøpt produkter separat med ulike Adobe ID-er men med samme kort.

Finn ut mer om hvorfor det kan være to like priser på regningen din.

Du har kanskje glemt å avbryte en prøveversjon, som nå har blitt endret til et vanlig abonnement etter prøveperioden. Eller kanskje du abonnerte på en tjeneste for et år siden, for eksempel PDF Pack, og abonnementet har blitt fornyet.

Finn ut mer om hvorfor det kan være kostnader fra Adobe på regningen din.

Det kan være flere grunner til at du har fått en betalingspåminnelse. Du kan for eksempel ha mer enn ett abonnement, eller kredittkortet ditt kan ha utløpt, slik at det ikke kunne belastes.

Finn ut mer om hvorfor du har fått en betalingspåminnelse.

Av og til kan nettlesere komme i konflikt med kontosiden vår. Prøv med en annen nettleser når du skal endre kredittkortopplysningene. Det er dessuten ikke mulig å oppdatere kredittkortinformasjonen på selve fornyelses- eller faktureringsdatoen.

Finn ut mer om hvorfor du ikke får oppdatert kredittkortinformasjonen, og hvordan du løser dette problemet.

Bestillinger og kvitteringer

Se hvordan du avbryter medlemskapet ditt (abonnementet), og lær om refusjon og kostnader ved tidlig avslutning:

Betalingshistorikken er tilgjengelig når du logger på kontoen din.  For veiledning kan du se Finne og skrive ut fakturaer.

Finn ut hvordan du kan feilsøke når du ikke mottar en forventet e-post fra Adobe om et abonnement eller kjøp.

Kontosikkerhet og personvern

Du kan bruke mobilnummeret ditt for å gjenopprette kontoen din hvis du glemmer passordet. For å legge til telefonnummeret må du logge på kontoen din og gå til fanen Sikkerhet og personvern. For veiledning kan du se Bruk telefonnummeret til kontogjenoppretting.

Finn ut hvordan du gjør kontoen din tryggere ved å konfigurere to-trinnsbekreftelse.

Hvis du har tillatt at tredjepartsapper får tilgang til din Adobe ID-kontoinformasjon, kan du kalle tilbake tilgangen.

Lær hva maskinlæring er, hvordan det er nyttig, og hvordan du kan slå det av hvis du vil. Se Vanlige spørsmål om maskinlæring.

Plan og medlemskap

Løs inn, logg på og aktiver

Du kan installere Adobe-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere applikasjoner på en tredje maskin, må du først deaktivere dem på en av de andre maskinene. Se Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene mine på?

Finn ut hvordan du løser inn et kjøp hos Adobe, slik at du kan laste ned og installere applikasjonen.

Hvis du har registrert produktet ditt, eller hvis du kjøpte fra Adobe.com, kan du se bestillingshistorikken din på siden Planer og produkter.

Hvis du har produktemballasjen eller en innløsingskode fra en forhandler, kan du se avsnittet Finne serienummeret.

Åpne applikasjonen og velg Hjelp > Logg på. Logg på med Adobe ID-en din, eller klikk på Få en Adobe-ID hvis du ikke har opprettet noen Adobe ID ennå. For trinnvise instruksjoner, se Aktivere og deaktivere Adobe-produkter

Du deaktiverer en applikasjon ved å velge enten Hjelp > Logg av eller Hjelp > Deaktiver. Finn fremgangsmåten her:

Endre, fornye eller oppdatere en plan

Du kan endre planer på Planer og produkter-siden i kontoen din. Logg på kontoen din for å komme i gang. For informasjon, se Endre Creative Cloud-plan.

Finn ut hvordan du avbryter medlemskapet eller abonnementet ditt:

Finn ut hvordan du gjør om prøveversjonen av en applikasjon til et kostnadsbelagt medlemskap eller abonnement.

Planer for elever og lærere

Finn ut om du er kvalifisert for en student- eller lærerrabatt for Adobe-produkter.

Innsendingsprosessen avhenger av hvor du bor:

Etter at du er uteksaminert, kan du dra nytte av utdanningsrabatten i ett år til.

Finn ut hvordan du fornyer studentrabatten din.

Er du ikke lenger kvalifisert for studentrabatten? Finn ut hvordan du endrer Creative Cloud-planen din.

Finn ut hvordan du løser inn et produkt ved hjelp av en produktkode.

Prøveversjoner

Prøveperioden kan variere avhengig av produktet og området du bor i. Prøveperioden begynner så snart du laster ned programvaren. Finn ut hvordan du bruker Adobes prøveversjoner

Prøveperioden begynner så snart du laster ned programvaren. Finn ut hvordan du bruker Adobes prøveversjoner

Viser Creative Cloud-applikasjonen en melding om at den er en prøveversjon (eller at prøveperioden har utløpt)? Finn ut hvordan du hindrer at Creative Cloud-applikasjoner åpnes i prøveversjonsmodus

Profil, ID og Passord

Adobe ID og -passord

Gå til Adobe ID-kontoen på nett, og logg på med Adobe ID (e-postadressen) og passord.

Hvis du har en Creative Cloud-konto, kan du også få tilgang til kontoen din via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte første gang du kjøpte eller inngikk et abonnement på en Adobe-applikasjon eller -tjeneste. Hvis din primære e-postadresse ikke virker, kan du prøve en annen e-postkonto. Finn ut hvordan du tilbakestiller din Adobe ID.

Hvis du har glemt passordet ditt eller får feilmeldingen "Adobe ID-en og passordet samsvarer ikke", kan du tilbakestille passordet med Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) eller telefonnummeret ditt. Finn ut hvordan du tilbakestiller passordet.

Du kan endre passordet ditt ved hjelp av Adobe ID eller telefonnummer. Finn ut hvordan du endrer passordet.

Bruk alltid samme Adobe ID (e-postadresse) når du kjøper et nytt medlemskap, plan, produkt, abonnement eller tjeneste fra Adobe.

Kontakt oss hvis du tror du har flere Adobe ID-er som er knyttet til ulike e-postadresser, er usikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til medlemskapet eller et kjøpt produkt, eller hvis du ønsker å slette en Adobe ID.

Oppdatere profil og e-post

Oppdater Adobe-kontoen din med den nye e-postadressen din. Finn ut hvordan du oppretter eller oppdaterer din Adobe ID.

Finn ut hvordan du bruker telefonnummeret for gjenoppretting av kontoen.

Hvis du har flyttet til et annet land siden du kjøpte et Adobe-abonnement eller -produkt, må du kontakte oss for å få oppdatert adressen din.

Finn ut hvordan du endrer faktureringsadressen som er knyttet til Adobe-kontoen din.

For å endre kontoprofilen din logger du på kontoen og går til fanen Profil. For mer informasjon kan du se Oppdatere profilinformasjonen din.