Konto

Betaling

Oppdatere eller endre kredittkortopplysninger

Du kan oppdatere betalingsopplysningene dine under Planer og betaling i kontoen din.  Logg på kontoen din for å komme i gang.

For informasjon kan du se Oppdatere kredittkortopplysninger og faktureringsinformasjon.

Bytte mellom kredittkort og PayPal

Du kan endre betalingsmåte under Planer og betaling i kontoen din. Logg på kontoen din for å komme i gang.

Lær hvor lett det er å bytte mellom et kredittkort eller PayPal.

Oppdatere en betaling eller prøve igjen

Hvis den opprinnelige betalingen din mislyktes eller hvis du glemte å betale, kan du oppdatere betalingsopplysningene din ved å logge på kontoen.

Lær hvordan du gjenopptar en betaling.

Endre landet som er knyttet til kontoen din

Hvis du har flyttet til et annet land siden du kjøpte et Adobe-abonnement eller -produkt, må du kontakte oss for å få oppdatert adressen din.

Problemer med fakturering

Finn ut hvorfor regningen din har økt

Hvis regningen din er høyere enn forventet, kan det komme av at en kampanjepris er utløpt, en prøveversjon automatisk har blitt endret til et kostnadsbelagt medlemskap, eller at medlemsprisen i ditt område har økt.

Lær mer om hvorfor du ble fakturert et høyere beløp.

Finn vanlige årsaker til kostnader som vises to ganger på en måned

Hvis det er to lignende priser på regningen, kan det skyldes flere ting. Du kan for eksempel ha kjøpt produkter separat med ulike Adobe ID-er men med samme kort.

Finn ut mer om hvorfor det kan være to like priser på regningen din.

Finn ut hvorfor det vises kostnader når du ikke har kjøpt noe

Du har kanskje glemt å avbryte en prøveversjon, som nå har blitt endret til et vanlig abonnement etter prøveperioden. Eller kanskje du abonnerte på en tjeneste for et år siden, for eksempel PDF Pack, og abonnementet har blitt fornyet.

Finn ut mer om hvorfor det kan være kostnader fra Adobe på regningen din.

Finn ut hvorfor du har mottatt en betalingspåminnelse når du allerede har betalt

Det kan være flere grunner til at du har fått en betalingspåminnelse. Du kan for eksempel ha mer enn ett abonnement, eller kredittkortet ditt kan ha utløpt, slik at det ikke kunne belastes.

Finn ut mer om hvorfor du har fått en betalingspåminnelse.

Få hjelp til å oppdatere kredittkortopplysningene

Av og til kan nettlesere komme i konflikt med kontosiden vår. Prøv med en annen nettleser når du skal endre kredittkortopplysningene. Det er dessuten ikke mulig å oppdatere kredittkortinformasjonen på selve fornyelses- eller faktureringsdatoen.

Finn ut mer om hvorfor du ikke får oppdatert kredittkortinformasjonen, og hvordan du løser dette problemet.

Bestillinger og kvitteringer

Returnere og avbryte bestillinger

Se hvordan du avbryter medlemskapet ditt (abonnementet), og lær om refusjon og kostnader ved tidlig avslutning:

Skriv ut en kvittering eller faktura

Betalingshistorikken er tilgjengelig når du logger på kontoen din.  For veiledning kan du se Finne og skrive ut fakturaer.

Finn e-post om abonnementet eller kjøpet ditt

Finn ut hvordan du kan feilsøke når du ikke mottar en forventet e-post fra Adobe om et abonnement eller kjøp.

Kontosikkerhet og personvern

Legg til telefon for kontogjenoppretting

Du kan bruke mobilnummeret ditt for å gjenopprette kontoen din hvis du glemmer passordet. For å legge til telefonnummeret må du logge på kontoen din og gå til fanen Sikkerhet og personvern. For veiledning kan du se Bruk telefonnummeret til kontogjenoppretting.

Legg til to-trinnsbekreftelse

Finn ut hvordan du gjør kontoen din tryggere ved å konfigurere to-trinnsbekreftelse.

Tilbakekall tilgang for tredjepartsapper

Hvis du har tillatt at tredjepartsapper får tilgang til din Adobe ID-kontoinformasjon, kan du kalle tilbake tilgangen.

Slå av maskinlæring.

Lær hva maskinlæring er, hvordan det er nyttig, og hvordan du kan slå det av hvis du vil. Se Vanlige spørsmål om maskinlæring.

Plan og medlemskap

Løs inn, logg på og aktiver

Hvor mange datamaskiner kan jeg installere applikasjonene mine på?

Du kan installere Adobe-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere applikasjoner på en tredje maskin, må du først deaktivere dem på en av de andre maskinene. Se Hvor mange datamaskiner kan jeg installere appene mine på?

Løs inn kjøpet ditt

Finn ut hvordan du løser inn et kjøp hos Adobe, slik at du kan laste ned og installere applikasjonen.

Finn serienummeret

Hvis du har registrert produktet ditt, eller hvis du kjøpte fra Adobe.com, kan du se bestillingshistorikken din på siden Planer og produkter.

Hvis du har produktemballasjen eller en innløsingskode fra en forhandler, kan du se avsnittet Finne serienummeret.

Logge på for å aktivere applikasjonen din

Åpne applikasjonen og velg Hjelp > Logg på. Logg på med Adobe ID-en din, eller klikk på Få en Adobe-ID hvis du ikke har opprettet noen Adobe ID ennå. For trinnvise instruksjoner, se Aktivere og deaktivere Adobe-produkter

Deaktivere applikasjonene dine slik at du kan installere dem på en annen datamaskin

Du deaktiverer en applikasjon ved å velge enten Hjelp > Logg av eller Hjelp > Deaktiver. Finn fremgangsmåten her:

Endre, fornye eller oppdatere en plan

Oppgradere eller endre planen

Du kan endre planer på Planer og produkter-siden i kontoen din. Logg på kontoen din for å komme i gang. For informasjon, se Endre Creative Cloud-plan.

Fornye, forlenge eller starte et medlemskap på nytt

Avbryte medlemskapet

Finn ut hvordan du avbryter medlemskapet eller abonnementet ditt:

Gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

Finn ut hvordan du gjør om prøveversjonen av en applikasjon til et kostnadsbelagt medlemskap eller abonnement.

Planer for elever og lærere

Hvordan får jeg rabatten for studenter/lærere? Er jeg kvalifisert?

Finn ut om du er kvalifisert for en student- eller lærerrabatt for Adobe-produkter.

Hvor laster jeg opp beviset på kvalifisering?

Innsendingsprosessen avhenger av hvor du bor:

Hvor lenge er studentmedlemskap gyldig?

Etter at du er uteksaminert, kan du dra nytte av utdanningsrabatten i ett år til.

Finn ut hvordan du fornyer studentrabatten din.

Hvordan konverterer jeg et studentmedlemskap til et vanlig medlemskap?

Er du ikke lenger kvalifisert for studentrabatten? Finn ut hvordan du endrer Creative Cloud-planen din.

Hvordan bruker jeg studentkoden min?

Finn ut hvordan du løser inn et produkt ved hjelp av en produktkode.

Prøveversjoner

Hvor lenge kan jeg bruke prøveversjonen?

Prøveperioden kan variere avhengig av produktet og området du bor i. Prøveperioden begynner så snart du laster ned programvaren. Finn ut hvordan du bruker Adobes prøveversjoner

Når begynner prøveperioden?

Prøveperioden begynner så snart du laster ned programvaren. Finn ut hvordan du bruker Adobes prøveversjoner

Hvorfor vises applikasjonen som en prøveversjon?

Viser Creative Cloud-applikasjonen en melding om at den er en prøveversjon (eller at prøveperioden har utløpt)? Finn ut hvordan du hindrer at Creative Cloud-applikasjoner åpnes i prøveversjonsmodus

Profil, ID og Passord

Adobe ID og -passord

Få tilgang til kontoopplysningene

Gå til Adobe ID-kontoen på nett, og logg på med Adobe ID (e-postadressen) og passord.

Hvis du har en Creative Cloud-konto, kan du også få tilgang til kontoen din via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Har du glemt Adobe ID-en din?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte første gang du kjøpte eller inngikk et abonnement på en Adobe-applikasjon eller -tjeneste. Hvis din primære e-postadresse ikke virker, kan du prøve en annen e-postkonto. Finn ut hvordan du tilbakestiller din Adobe ID.

Har du glemt passordet?

Hvis du har glemt passordet ditt eller får feilmeldingen "Adobe ID-en og passordet samsvarer ikke", kan du tilbakestille passordet med Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) eller telefonnummeret ditt. Finn ut hvordan du tilbakestiller passordet.

Endre passord

Du kan endre passordet ditt ved hjelp av Adobe ID eller telefonnummer. Finn ut hvordan du endrer passordet.

Kombinere flere Adobe ID-er

Bruk alltid samme Adobe ID (e-postadresse) når du kjøper et nytt medlemskap, plan, produkt, abonnement eller tjeneste fra Adobe.

Kontakt oss hvis du tror du har flere Adobe ID-er som er knyttet til ulike e-postadresser, er usikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til medlemskapet eller et kjøpt produkt, eller hvis du ønsker å slette en Adobe ID.

Oppdatere profil og e-post

Endre e-postadressen

Oppdater Adobe-kontoen din med den nye e-postadressen din. Finn ut hvordan du oppretter eller oppdaterer din Adobe ID.

Finn ut hvordan du bruker telefonnummeret for gjenoppretting av kontoen.

Endre landet som er knyttet til kontoen din

Hvis du har flyttet til et annet land siden du kjøpte et Adobe-abonnement eller -produkt, må du kontakte oss for å få oppdatert adressen din.

Endre faktureringsadressen

Finn ut hvordan du endrer faktureringsadressen som er knyttet til Adobe-kontoen din.

Endre profilopplysningene eller forumnavnet ditt

For å endre kontoprofilen din logger du på kontoen og går til fanen Profil. For mer informasjon kan du se Oppdatere profilinformasjonen din.

Oppdatere innstillinger for kommunikasjon