Rekrutterings-/partnerportal

Hvordan registrerer jeg meg i videreforhandlerprogrammet?

Fullfør følgende trinn for å registrere deg i videreforhandlerprogrammet:

1. Klikk på Registrer nå i partnerprogrammet.

2. Logg på med Adobe-ID and passord.Hvis du ikke har en Adobe-ID, klikker du på Opprett en Adobe ID og følger trinnene for å opprette en ny Adobe-ID.

3. Velg Område, Land og Foretrukket språk og klikk på NESTE.

4. Velg avmerkingsboksen og bekreft at du er autorisert til å handle på vegne av selskapet ditt, og klikk deretter på NESTE.

5. Fyll inn detaljer om selskapet ditt og kontaktinformasjon, og fortsett å klikke på NESTE hver gang du fullfører et skjema.

6. Les Registreringsvilkår og -betingelser, krysser du av boksen nederst og klikker på Send inn.

Etter at du sender inn forespørselen, kan du motta en e-post fra Adobe innen 3-4 timer med medlemskaps-ID-en og en kobling til velkomstsettet.Gå gjennom velkomstsettet for å forstå Adobe Channel-programmet, de ulike nivåene i programmet, og deres krav og fordeler.

Hvorfor kan jeg ikke logge på partnerportalen?

For tilgang til partnerportalen må du ha en Adobe-ID.Dersom du ikke har en Adobe-ID, oppretter du en på:

https://www.adobe.com/cfusion/membership/index.cfm.

Hvis du allerede har en Adobe-ID, må du sørge for at du prøver å logge på med samme e-postadresse brukt i salgssenteret.Hvis dette ikke løser problemet, kontakter du partnerhjelpesentralen.

Jeg har ingen tilgang til partnerportalen som en primær-/sekundær-/annen kontakt. Hvordan får jeg tilgang?

Sjekk e-posten (spam og søppelpostmapper) for en kontaktinvitasjon og godta invitasjonen for å få tilgang til partnerportalen.

Hvis dette ikke løser problemet, kontakter du partnerhjelpesentralen.

Jeg er primærkontakten og ser ikke koblingen til salgssenter fra partnerportalen.

Registrerte og sertifiserte partnere har ikke tilgang til salgssenteret.

Gull- og platinum-partnere kan gå til https://channelpartners.adobe.com/home/program.htmla.

1. Logg på e-postadressen til primærkontakten
  2. Klikk på salgssenter under salgs- og markedsføringsfanen.

Jeg er sekundærkontakten og har ikke en lisens for salgssenteret.

Registrerte og sertifiserte partnere har ikke tilgang til salgssenteret.

Gull- og platinum-partnere kan gå til https://channelpartners.adobe.com/home/program.htmla.

1. Logg på med primær kontaktadresse for e-post.
  2. Klikk på salgssenter under salgs- og markedsføringsfanen.
  3. Klikk på selskapsprofilen på venstre side.
  4. Klikk for å håndtere fanen for brukerkontoen for salgssenteret lengst oppe.
  5. Kryss av boksen for brukeren du vil gi tilgang til under delen lisenstildeling.

En kontakt/person er oppført i salgssenteret, men denne personen er ikke lenger hos selskapet.

1. Gå til https://channelpartners.adobe.com/home/program.htmla.
  2. Logg på med primær kontaktadresse for e-post.
  3. Klikk på salgssenter under salgs- og markedsføringsfanen.
  4. Klikk på selskapsprofilen på venstre side.
  5. Rull ned og gå til kontakter-delen.
  6. Rediger kontakten som du vil trekke tilbake salgstilgang for.
  7. Avmerk den aktive ruten.

Jeg vil være primærkontakt, men jeg er oppført som sekundærkontakt.

Jeg har ikke tilgang til prislistene i partnerportalen.

1. Gå til https://channelpartners.adobe.com/home/program.htmla.
  2. Logg på med primær kontaktadresse for e-post.
  3. Klikk på Prislister under priskategorien.

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte partnerhjelpesentralen.

Jeg mottok en feilmelding: "Registreringen din kunne ikke behandles, fordi e-postadressen din eksisterer i systemet."

Bruk en annen e-postadresse for å registrere partnerskapet. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte partnerhjelpesentralen.

Hvordan kan jeg oppgradere medlemskapet?

Fullfør følgende trinn for å opprette en oppgraderingsforespørsel:

1. Gå til portalen for Adobes partnertilkobling: https://channelpartners.adobe.com/home/program.html
  2. Logg på med din innloggingsinformasjon (Adobe-ID og passord).
  3. Etter at du logger inn, klikker du på koblingen ”oppgrader” på toppen.
  4. Velg om du oppgraderer til et sertifisert medlemskap.
  5. Fyll ut søknaden.

Etter at du oppretter oppgraderingsforespørselen, vil Adobe varsle deg så snart den er behandlet og fullført.

Medlemskapet mitt skal fornyes, men fornyingskoblingen virker ikke.

NFR-lisenser

Hvordan får jeg tilgang til NFR-lisens fra Adobe?

Tilgang til NFR-lisenser begrenset til gull- og platinum-partnere.

Primærkontakt for dem vil ha tilgang til NFR-lisenser.

For evigvarende lisenser som Acrobat Pro og Captivate, vil lisenser være tilgjengelig på partnerportalen (https://channelpartners.adobe.com/home/program.html).

For Creative Cloud vil kontoens primærkontakt motta en invitasjon for VIP som kan brukes til å få tilgang til CC-lisenser.

Hvilke NFR-lisenser vil jeg få som gullpartner?

Du har tilgang til følgende lisens som Gull-partner: Adobe Acrobat Pro DC, Creative Cloud alle apper.

Hvilken NFR-lisens vil jeg få som platinum-partner?

Du har tilgang til følgende lisens som Platinum-partner: Adobe Acrobat Pro DC, Creative Cloud alle apper, Creative Cloud Enterprise og Adobe Stock DCE.

Må jeg be om fornyelse for NFR?

Nei, du behøver ikke å be om fornyelse av NFR-lisenser, ettersom de fornyes automatisk.

Sertifisering

Hvordan får jeg mitt brukernavn og passord for ACTC (Adobe Certified Training Center)?

Fullfør følgende trinn for å registrere deg som student i Adobe-kanalen TrainingCenter:

1. Logg på Adobes partnerportal med Adobe-ID og passord.
  2. Klikk Støtte øverst til høyre og klikk på registreringsanvisninger for Adobes kanalutdanningssenter i nedtrekkslisten.
  3. Klikk på URL knyttet til dine respektive områder under delen Ny bruker.
  4. Logg på Adobes kanalutdanningssenter med din Adobe-ID og passord.

Etter at du har registrert deg, er Adobe-ID-en og passordet ditt ACTC-brukernavn og passord.

Hvilke sertifikater kreves for hvert nivå av programmet?

Kun en representant må fullføre Adobes oppførselskode for forretningspartnere for sertifisert, gull- eller platinumnivå.

Jeg vil ta en teknisk undersøkelse, hvor finner jeg den?

Tekniske undersøkelser er ikke lenger tilgjengelig i Adobes kanalutdanningssenter.

** Sertifiseringer kan endres i henhold til utviklinger i videreforhandlerprogrammet. Se programguiden for videreforhandlingsprogrammet for kriterier for ulike medlemskapsnivåer.

*Bruk en hvilken som helst nettleser for å få tilgang til Adobes kanalutdanningssenter unntatt Mozilla Firefox.

Hvordan får jeg tilgang til mine fullførte treningssertifikater?

For å få tilgang til dine fullførte treningssertifikater:

1. Logg på kanalutdanningsnettstedet med koblingen med din Adobe-ID.
  2. Under ”Mine utdanninger” vil du se dine fullførte utdanninger.

Kan jeg endre admin for Vip-konsollen for min kunde?

Nåværende admin på konsoll kan følge trinnene nedenfor for å endre admin på VIP:

1. Logg på din Admin Console: https://adminconsole.adobe.com/team.
  2. Naviger til Administratorer-fanen.
  3. Velg Endre ved siden av navnet til den nåværende hovedadministratoren.
  4. Velg administratoren du vil gi hovedadministratorrettigheter.
  5. Klikk på Endre

Den nye administratoren vil motta en e-post om å godta primær admininvitasjon, som vil ta dem til VIP-vilkår og betingelser. Den nye administratoren må godta VIP-vilkår og betingelser før Admin Console vil gjenspeile endringen.

Avtaleregistrering

Jeg jobber for et datterselskap til foretaket ”XYZ” i Østerrike (e-postdomene *@xyz.at).. Men e-postdomenet er XYZ i Tyskland (e-postdomene *@xyz-de--samme partner men hovedkontor/filial i forskjellige land). Jeg har *@xyz.at som e-postkonto og systemet lar meg ikke registrere meg under den tyske kontoen. Hva skal jeg gjøre?

Den eneste løsningen for dette problemet er å skaffe en e-postkonto med *xyz.de-domene.

Kategorien Forretningsmulighet mangler i salgssenteret og jeg kan ikke sende inn en mulighet.

Sjekk om primærkontakten på kontoen din har kategorien tilgjengelig i deres konto. Hvis den primære har kategorien og du møter på vanskeligheter eller feilmeldinger, kan du se alle detaljer om problemer inkludert ID brukt på e-post sammen med skjermbildet til partnerhjelpesentralen.

Selskapet mitt har et antall lisenser for salgssenter for ulike medarbeidere. Hvilken tilgang har andre medarbeidere til mine muligheter?

Medarbeidere som har salgssenterlisenser i samme partnerselskap har kun tilgang til muligheter sendt inn av dem selv (som eier av muligheten). Hvis en partner vil tildele muligheten til en annen medarbeider i samme partnerselskap - må mulighetseier endres.

Jeg kan ikke legge til produkter til muligheten min, ettersom prisbok ikke er tilgjengelig.

Send inn en sak i salgssenteret for umiddelbar løsning.

Hvordan stenger jeg en mulighet som jeg har vunnet?

1. Tilgangsmulighet: Velg "Rediger"
  2. Endre status til: "Kjør 07 om du vil stenge".
  3. Endre status til: "Stengt – Bestilt"
  4. Velg en grunn fra hurtigstartmenyen.
  5. Rull ned og angi bestillingsnummeret. (Partnere får salgsordrenumre fra kunder
  6. Velg "Lagre".

Flere bestillingsnumre kan angis og disse blir behandlet informasjon på betalt rabatt, med relevant oppdeling per kunde. Den lastes tilbake til forretningsmuligheten etter at rabattbetalingssyklusen har gått gjennom.

Hvordan sender jeg inn en sak i salgssenteret?

Fullfør følgende trinn:

1. Gå inn i "Salgssenter"
  2. Søk etter kontoen ved å skrive inn "xyz" i feltet "Overordnet konto" merket med forstørrelsesglass. Dette gjør at du kan se om kontoen for denne kontoen er opprettet allerede.
  3. Det er to mulige scenarier:
    1. Du har greid å lokalisere kontoen du så etter:
      1. Velg konto
      2. Gå til "Ny mulighet"
      3. Fyll inn alle obligatoriske detaljer - velg "Lagre"
    2. Du har ikke greid å lokalisere kontoen du så etter:
      1. Hvis du ikke finner den nødvendige kontoen, indikerer det at den ikke har blitt opprettet i Adobe-databasen og at du må opprette den.

Merk:

Før du oppretter konto for kunde, må du sørge for at kontoen ikke allerede eksisterer (søk etter kontoen med alternativet "Søk" med delvise navnetegn. Søk etter "BAYERISCH" i stedet for "BAYERISCHER RUNDFUNK"

Jeg har mottatt en e-post der jeg blir bedt om å oppgi mer informasjon om mulighetssalgsaktiviteter. Hva skal jeg gjøre?

Vær så utfyllende som mulig med hensyn til salgsaktiviteter som:

• Hvordan oppdaget du denne muligheten?
    • Telefonsamtaler
    • Møter med kunde
    • Pågående relasjon med kunde (oppgi datoer, steder osv.)
  • Begrense hendelse/forretningsbehov?
    • Angi om lag hvor mange Adobe-produkter som kreves av kunden.
    • Hvorfor kunder trenger Adobe-produkter?
  • Adobe verdistøtte?
    • Beskriv hvordan bruk av Adobe-produkter vil være til nytte for kunden
  • Konkurrenter/konkurrentverdistøtte?
    • Er det noen kjente konkurrenter? Før dem opp i så tilfelle.
  • Salgsaktiviteter til nå?
    • Hva er gjort så langt for aktivt å selge Adobe-produkter?

Hvis noen av disse feltene ikke eller fylt eller ingen beskrivelse gis eller er ufullstendig/vag/generisk, vil ikke denne muligheten bli godkjent og validering vil bli utsatt.

VIP videreforhandler-/Admin console

Jeg får ikke tilgang til videreforhandlerkonsoll.

Du må være på sertifisert nivå for å få tilgang til videreforhandlerkonsoll. Den primære kontakten i den sertifiserte kontoen får tilgang til videreforhandlerkonsollen, som de kan nå ved å bruke denne koblingen: https://reseller.adobe.com.

Hvordan kan jeg få et VIP-nummer?

VIP-nummer er for sluttbrukere og ikke for videreforhandlere. Du må legge til sluttbrukerinformasjon i videreforhandlerkonsollen, som vil sende en invitasjon til kunden din. Så snart kunden godtar invitasjonen, genereres et VIP-nummer for dem.

Hvordan bruker man videreforhandlerkonsollen?

Du kan se koblingen: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/reseller.html for å få all informasjon om videreforhandlerkonsoll.

Jeg har lagt inn ordren for kunden min, men konsollen gjenspeiler fortsatt den gamle jubileumsdatoen.

Årsdatoen i konsollen blir oppdatert 30 dager etter nåværende årsdato ettersom vi har en 30 dagers frist før og etter årsdatoen for fornyelsen.

Kunden min får feilen betaling kreves.

VIP for kunden din må ha en eller flere forfalte/innstilte plasser. Dette skyldes at de er ”betaling kreves”.

Videreforhandler har mulighet til å fjerne plasser i 30 dager etter at de er lagt til.

Etter 30 omganger er ikke lenger muligheten til å ta vekk ventende lisenser fra konsollen tilgjengelig.

Det er 2 alternativer for å adressere innstilte/forfalte plasser.

• La plassen på konsollen være til slutten av abonnementet, hvor alle plasser som ikke fornyes vil bli fjernet, inkludert plasser som aldri fullførtes. Dette koster ingenting.
  • Videreforhandler kan jobbe med distribusjon for å behandle en ordre og umiddelbart behandle en RMA.

Kan jeg endre admin på VIP-konsollen for min kunde?

Nåværende admin på konsoll kan følge følgende trinn for å endre admin på VIP:

1. Logg på din Admin Console: https://adminconsole.adobe.com/team.
  2. Naviger til Administratorer-fanen
  3. Velg Endre ved siden av navnet til den nåværende hovedadministratoren.
  4. Velg administratoren du vil gi hovedadministratorrettigheter.
  5. Klikk på Endre.

Den nye administratoren vil motta en e-post om å godta primær admininvitasjon, som vil ta dem til VIP-vilkår og betingelser. Den nye administratoren må godta VIP-vilkår og betingelser før Admin Console gjenspeiler endringen.

Kan en kunde bytte fra en videreforhandler til en annen?

Ja, kunden kan kjøpe fra ønsket viderefohandler. Hvis brukeren ikke er fornøyd med nåværende videreforhandler, kan de bytte til en annen videreforhandler ved å be om Endring av videreforhandler-forespørsel med partnerhjelpesentralen.

Kan administreres via kontakt endres for VIP?

Ja, primærkontakt på videreforhandlerkonsollen kan endre administrert av kontakt for VIP.

Jeg har sendt en VIP-invitasjon til kunden min, men de får en feil mens de godtar det samme.

Brukeren vil ikke kunne godta VIP-invitasjonen hvis de allerede har en VIP med samme kontonavn. Du kan foreta små endringer i kontonavn og sende invitasjonen på nytt.

Hvis de fortsatt har dette problemet, kan de kontakte partnerhjelpesentralen.

Kan jeg endre kontonavn på konsollen?

Ja, men du må fylle ut skjemaet for forespørsel om endring av kontonavn (ACON) og sende det inn til partnerhjelpesentralen for å behandle forespørselen.

Brukere har tilgang til skjemaet med denne koblingen: https://helpx.adobe.com/x-productkb/global/adobe-change-of-name-form-and-procedure.html

Kan jeg endre et markedssegment for min kundes VIP?

Nei, man kan ikke endre markedssegmenter for VIP. Du kan be om kansellering av VIP hos partnerhjelpesentralen og deretter sende invitasjon til partner for ny VIP med korrekt markedssegment.

Kontraktsadministrering

Kan jeg endre administrator på kontrakten?

Du kan be om adminendringsforespørsel for kontakten ved å kontakte partnerhjelpesentralen. Teamet vil behøve en e-postgodkjennelse fra den nåværende administratoren for å behandle forespørselen. Om nåværende admin ikke lenger jobber hos selskapet. Noen med lignende e-postdomene som nåværende admin kan sende godkjenningen.

Kan jeg endre betalingsalternativet på kontrakten?

Du kan be om adminendringsforespørsel for kontakten ved å kontakte partnerhjelpesentralen. Teamet vil behøve en e-postgodkjennelse fra den nåværende administratoren for å behandle forespørselen. Om nåværende admin ikke lenger er med co. Noen med lignende e-postdomene som nåværende admin kan sende godkjenningen.

Kan en kunde fornye CLP-avtalen etter den er utløpt?

Ja, brukeren vil fortsatt kunne sende inn fornyelse for kontakten.

Lisensnettsted

Hvordan logger jeg på LWS-nettstedet?

1. Gå til lisensieringsnettstedet.
  2. Logg på med Adobe-ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.
  3. Klikk på Logg på.

Trenger du hjelp til å opprette eller bruke Adobe-ID-en? Se Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

Merk:

Du har kun tilgang til lisensnettsted med Adobe-ID du har lagt inn ordre med.

Hvordan kan jeg administrere ordre på lisensnettsted?

Se dette dokumentet: Adobes lisensieringsområde | Serienumre, bestillinger, kontoer for å få tilgang til informasjon relatert til lisensiering.