Den här artikeln ger en översikt över Document Cloud-tjänster och lagringsanslutningar som är tillgängliga i kombination med Acrobat DC-programvaran på flera språk.

PDF-tjänster och Adobe Sign

Med följande tjänster kan du utföra grundläggande PDF-uppgifter med en webbläsare eller mobil enhet och förbättra funktionerna för Acrobat DC-skrivbordsprogrammet:

• Skapa PDF: Konvertera dokument och bilder till PDF-filer (webb och mobil)
  • Exportera PDF: Gör om PDF:er till redigerbara Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer (webb och mobil)
  • Redigera PDF: Lägg till och redigera text i en PDF (endast iPad med Acrobat Pro DC-prenumeration)
  • Organisera PDF: Byt ordning på, ta bort eller rotera sidor i en PDF (endast webb och mobil med Acrobat Pro DC-prenumeration)
  • Kombinera PDF: Kombinera flera filer till en PDF (endast webb)
  • Sänd & spåra: Skicka, spåra och bekräfta leverans av dokument elektroniskt istället för att använda fax eller tjänster för leverans nästa dag (den här tjänsten har stöd för skrivbords-, webb- och mobila funktioner)
  • Sänd för underskrift: Skicka dokument för underskrift och spåra, hantera och lagra dem sedan online (den här tjänsten har stöd för skrivbords-, webb- och mobila funktioner)
  • Fyll i och signera: Fyll i eSign-formulär snabbt och enkelt med direktåtkomst till dina privata samling automatiska ifyllnader (den här tjänsten har stöd för skrivbords-, webb- och mobila funktioner)

Lagringsanslutningar

• Adobe Document Cloud: Lagra och få åtkomst till filer online med 2 GB kostnadsfritt utrymme, eller få 100 GB med en Acrobat DC-prenumeration.
  • Adobe Creative Cloud: Lagra och få åtkomst till filer online som en del av ett Adobe Creative Cloud-medlemskap. Mer information finns i Fillagring och kvot.

Utvalda tjänster över nivåspråk

Det följande är en komplett lista över utvalda tjänster på nivåspråk.

Språk

Skapa, exportera, redigera, organisera eller kombinera PDF:er

Skicka och spåra

Skicka för signering

Fyll i och signera

Creative Cloud

Engelska

Franska

Tyska

Japanska

Nederländska

Italienska

Spanska

Portugisiska

Svenska

Danska

Finska

Norska

Kinesiska, förenklad‡

o

o

Kinesiska, traditionell‡

o

o

Koreanska

o

o

Tjeckiska

o

o

Ungerska

o

o

Polska

o

o

Ryska

o

o

Ukrainska

o

o

Turkiska

o

o

Slovakiska

o

o

Slovenska

o

o

Skrivbordsprogramversioner använder det språk som angetts. Användare kan välja bland tillgängliga språk för webb- och mobilversioner.

† Åtkomst till Adobe Creative Cloud-lagring kräver medlemskap. Åtkomst från Acrobat är endast tillgänglig i Nord-, Central- och Sydamerika och Karibien.

‡ Document Cloud-tjänster och -anslutningar är inte tillgängliga i Kina.