Grunderna

Adobe Document Cloud är världens ledande lösning med PDF- och e-signeringsverktyg som kan användas på datorn, mobilen och webben. Den ger kompletta, tillförlitliga och automatiserade dokument- och signaturflöden som ökar produktiviteten och levererar fantastiska kundupplevelser. Den innehåller appar och tjänster för Adobe Acrobat Pro DC, Adobe Sign och Document Cloud som kan användas fristående eller integreras med befintliga produktivitetsappar, processer och system.

Adobe Document Cloud innehåller:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC är den senaste PDF-programvaran som finns som prenumeration. Det är den kompletta PDF-lösningen som du kan arbeta med överallt. Det fungerar med Document Cloud-tjänster och ger dig möjlighet att skapa en enhetlig profil på nätet och ett personligt dokumentarkiv, så att du kan skapa, redigera, signera, skicka och spåra PDF-dokument oavsett var du befinner dig – för både datorer, mobiler och för webben.

Adobe Sign

Adobe Sign är en molnbaserad e-signeringstjänst som gör att du kan ersätta pappers- och bläckunderskrifter med helt automatiserade elektroniska signeringsflöden. Med det kan du enkelt skicka, signera, spåra och hantera signaturprocesser med en webbläsare eller en mobil enhet. Du kan dessutom använda nyckelfärdiga integreringar och API:er om du vill inkludera arbetsflöden för e-signaturer i Microsoft Office 365, företagsprogram och informationslagringssystem.

Document Cloud-appar och -tjänster

Adobe Acrobat-mobilapparna, Adobe Acrobat Reader och Adobe Scan, hjälper dig att få mer gjort – var som helst. Med Adobe Document Cloud synkroniseras filerna till ditt konto så att du kan hålla kollen och få information i realtid om åtgärder i delade dokument oavsett var du befinner dig.

Skrivbordsprodukter:

Document Cloud-appar och -tjänster

Adobe är det enda företaget som kan ge dig allt du behöver för att utforma och skapa enastående upplevelser. Våra molnlösningar gör att våra kunder kan arbeta med hela innehållsflödet, från inspiration och skapande till hantering och analys.

Acrobat DC med Adobe Document Cloud

Adobe Document Cloud hjälper yrkesmänniskor att få viktiga jobb klara var som helst med färre fel, högre säkerhet och större effektivitet. Acrobat DC med Document Cloud-tjänsterna ger alla i din organisation möjlighet att vara lika produktiva på språng som på kontoret. Acrobat DC är byggt för dagens molnanslutna värld med flera enheter så att användare kan komma åt filer och viktiga PDF-verktyg via datorn, mobilen eller webbläsaren och arbeta var som helst.

Här är några av de saker företag kan göra med Acrobat DC och Document Cloud:

• Arbeta var som helst. Skapa, redigera, kommentera och underteckna med den nya mobilappen Acrobat Reader DC.
  • Redigera vad som helst. Redigera PDF-filer direkt i dator- och mobilappar. Redigera skannade dokument på datorn lika enkelt som andra filer med revolutionerande ny bildteknik.
  • Ersätt handskrivna underskrifter. Skicka, spåra, hantera och lagra undertecknade dokument med en inbyggd e-signaturtjänst.
  • Skydda viktiga dokument. Förhindra andra från att kopiera eller redigera känslig information i PDF-filer.
  • Slipp skicka med kurir. Dela PDF-filer som länkar, spåra och bekräfta leverans av dokument elektroniskt.

Läs mer i Vanliga frågor och svar om Acrobat DC.

Adobe Document Cloud-tjänsterna fungerar med Acrobat DC på datorn, webben och mobilen så att du kan vara uppkopplad och produktiv, oavsett var du befinner dig.

Med en prenumeration på Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC kan du:

• Konvertera dokument och bilder till PDF-filer.
  • Kombinera flera filer till en enda PDF-fil (endast skrivbord och webben).
  • Förenkla och snabba på dokumentgranskningar med den nya granskningstjänsten i Document Cloud. Skicka en länk för att samla in alla kommentarer i en enda PDF-fil online och bli informerad om förlopp.
  • Konvertera PDF-filer till redigerbara Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer.
  • Använd din mobila enhets kamera till att ta en bild av ett pappersdokument och konvertera det till PDF-format.
  • Skicka, spåra, hantera och lagra undertecknade dokument med en inbyggd e-signaturtjänst.
  • Skicka, spåra och bekräfta leveransen av dokument elektroniskt, i stället för att använda fax eller kurir (spårning inte tillgängligt på mobilen).
  • Redigera PDF-filer från din iPad (endast Acrobat Pro DC).
  • Ordna sidor från din Android- eller iOS-enhet (endast Acrobat Pro DC).
  • Lagra och öppna filer online med 100 GB lagringsutrymme.

Läs mer i Vanliga frågor och svar om Acrobat DC.

Med mobilappen Acrobat Reader kan du arbeta med kostnadsfria Document Cloud-tjänster och du får tillgång till premiumtjänster när du köper en prenumerationsplan. Läs mer i Vanliga frågor och svar om Acrobat Reader-appen.

Acrobat Reader DC är kostnadsfritt och fortsätter att erbjuda branschens pålitligaste upplevelse när det gäller att visa och interagera med PDF-filer. Om du registrerar dig för kostnadsfria Adobe Document Cloud-tjänster kan du nu:

• Lagra och öppna filer i Adobe Document Cloud med 2 GB kostnadsfritt lagringsutrymme.
  • Arbeta med Fyll i och signera-verktyget för att fylla i formulär snabbare med omedelbar tillgång till dina personliga automatiska ifyllningar på skrivbordet, webben och iPad-enheter.
  • Skicka och dela stora filer enkelt med andra.

Läs mer i Vanliga frågor och svar om Acrobat Reader DC.

Nej. Du kan använda datorversionen av Acrobat DC separat om du vill, utan att utnyttja Adobe Document Cloud-tjänsterna. Läs Vanliga frågor och svar om Acrobat DC om du vill veta mer.

Adobe Sign

Åttio procent av företag dras fortfarande med pappersbaserade processer som är långsamma, felbenägna och fragmenterade. Medarbetarna tillbringar otaliga timmar med godkännanden och dokumentunderskrifter med bläck, för att sedan slutföra jobbet genom att skriva ut, skanna, faxa eller mejla dokumentet. De resulterande förseningarna är lika frustrerande för kunder, affärspartners och anställda, och kommer i slutändan att ge företagets varumärke ett dåligt intryck.  Med Adobe Sign får du hjälp med att omvandla pappersprocesser och skapa helt digitala arbetsflöden med betrodda och juridiskt bindande e-signaturer. Med Adobe Sign kan medarbetare och organisationer:

• Få underskrifter inom någon minut, inte dagar – Medarbetare kan enkelt begära underskrifter från andra, signera dokument och därefter följa upp och hantera hela processen elektroniskt med en webbläsare eller mobilapp.
  • Arbeta var som helt med valfri enhet – Signerare kan när som helst och var som helst klicka på en länk för att signera dokument med hjälp av en webbläsare eller mobil enhet. Inga kontoinloggningar eller hämtningar krävs.
  • Lägg till i era system och processer – Integrera Adobe Sign i system och program som ni använder redan idag. Inget ändras förutom att era arbetsflöden går snabbare och att det blir enklare att samla in signaturer.
  • Säkerställ regelefterlevnad och sekretess – Adobe Sign erbjuder den högsta graden av säkerhet, tillgänglighet och regelefterlevnad. Vi är världsledande när det gäller säkra digitala dokument och enastående digitala upplevelser.

Läs mer i Vanliga frågor om Adobe Sign.

Ja. Mobilappen Adobe Sign är en kostnadsfri app för Android- och iOS-enheter som fungerar som en mobil partner i webbprogrammet Adobe Sign. Med Adobe Sign för mobilenheter kan du genomföra alla affärstransaktioner även när du inte sitter på kontoret. Med den kan du skicka, signera, spåra och hantera undertecknade dokument från din iOS- eller Android-enhet. Det är också det idealiska verktyget när du vill samla in e-signaturer personligen från klienter eller kunder. På iOS-enheter kan du även signera dokument offline. Mobilappen Adobe Sign synkroniseras sedan automatiskt när du är tillbaka online.

Adobe Sign kan integreras med många olika företagsprogram och system utan problem.

• Nyckelfärdiga integreringar finns för ledande affärssystem, bland annat Microsoft SharePoint, Dynamics, Office 365, Salesforce, Workday, Nintex, Apttus,iCertis, ServiceNow och många andra.
  • Adobe Sign kan läggas till bland företagets affärsprogram och webbplatser med en omfattande uppsättning av REST API:er. Gå till Developer Center.
  • Adobe Sign fungerar med vanliga affärsprogram, inklusive Box, Dropbox, Google Drive, Adobe Connect och Adobe Experience Manager Forms.

Hämta Adobe Document Cloud-produkter och -tjänster

Adobe Acrobat DC finns att köpa på Adobe Store eller via auktoriserade Adobe-återförsäljare.

Adobe Sign kan köpas på följande sätt:

Adobe Sign-avtal:

• Individual – Få signaturer och spåra svar i realtid.
  • Small Business – E-signering för småföretag.
  • Business – Anpassa och optimera för ditt företag.
  • Enterprise – Bygg in e-signering i affärssystemen.

Populära prenumerationsplaner för Adobe:

Verktygen i Adobe Sign gör att användarna kan begära e-signaturer från andra via dessa program:

Adobe Document Cloud-planer:

Följande volyminköpsplaner är tillgängliga direkt från Adobe och du kan hantera namngivna användare via Adobe Admin Console.

Kontakta Adobes säljteam för företag.

Registrera dig för kostnadsfria Adobe Document Cloud-tjänster. När du loggar in på Acrobat Reader DC eller Acrobat DC med ditt Adobe ID visas Document Cloud-tjänsterna i programmet.

Ja. Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjänster är tillgängligt genom Adobe Creative Cloud som ger dig tillgång till de senaste versionerna av Creative-programmen på medlemskapsbas.

Acrobat Pro DC med Document Cloud-tjänster ingår i dessa planer för enskilda användare: Creative Cloud för enskilda användare Alla program, Creative Cloud för team Alla program samt Creative Cloud för studerande och lärare Alla program.

Adobe Document Cloud för företag, som innehåller Acrobat Pro DC med tjänster, ingår i dessa företagsplaner: Creative Cloud för företag Alla program och Creative Cloud för skolor och universitet Alla program. Creative Cloud Alla program-planer inkluderar inte Adobe Sign för stora företag, vilka säljs separat.

Ja, det finns en provversion av Acrobat Pro DC tillgänglig för hämtning för Windows eller Mac.

Ja, det finns en provversion av Adobe Sign tillgänglig och som fungerar i din webbläsare.

Prenumerationer som köps via Adobe Store och avbeställs under de första 14 dagarna återbetalas till fullo. Efter 14 dagar gäller vår avbeställningspolicy.

Om du vill avbryta en förskottsbetalning ellerbetald månadsavgiftårsprenumeration, kontakta Kundsupport. Om du vill avbryta medlemskap som löper månadsvis ska du gå till Hantera konto eller kontakta Kundsupport.

När prenumerationen löper ut förlorar du åtkomst till icke kostnadsfria skrivbordsfunktioner och onlinetjänster. Din lagringskvot på 100 GB minskar till 2 GB. Alla dokument som skickats för signering sparas och förblir tillgängliga.

Säkerhet och regelefterlevnad

Ja. På Adobe prioriterar vi säkerhet när det gäller dina digitala upplevelser. Sedvanliga säkerhetsrutiner är djupt inrotade i den interna företagskulturen, programutvecklingen samt i alla de tjänster som vi tillhandahåller. Oberoende av om det gäller identitetshantering, datasekretess eller dokumentintegritet, används i Adobe Document branschledande säkerhetsrutiner för att skydda dokument, data och information. Mer information om våra säkerhetsrutiner när det gäller Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud finns i www.adobe.com/se/security.

Ja. Elektroniska underskrifter är juridiskt bindande och kan användas i nästan alla industrialiserade länder världen över, även utvecklingsländer börjar införa lagar om e-signering. USA antog år 2000 den s.k. ESIGN-lagen, som gör e-signaturer juridiskt bindande för i stort sett all användning. Electronic Identification and Trust Services Regulation (eIDAS) trädde i kraft i juli 2016 i EU. Andra länder har antagit liknande lagar. Besök vår sida Elektroniska signaturer är lagligt bindande om du vill ha mer information.