Ta reda på hur mycket molnlagring du har

1. Användarhandbok för Creative Cloud
  2. Introduktion till Creative Cloud
    1. Vanliga frågor | Creative Cloud
    2. Systemkrav för Creative Cloud
  3. Hämta, installera, konfigurera och uppdatera
    1. Hämta Creative Cloud-program
    2. Öppna Creative Cloud-program
    3. Arbetsytan Start
    4. Uppdatera Creative Cloud-program
    5. Ändra språkinställning för dina Creative Cloud-program
    6. Avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet
    7. Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-program
  4. Hantera ditt konto
    1. Konvertera en testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap
    2. Ändra din Adobe-plan
    3. Uppdatera kreditkort och faktureringsadress
    4. Visa, hämta eller e-posta din Adobe-faktura
    5. Åtgärda en misslyckad eller utebliven betalning
    6. Avbryta en Adobe-testversion eller prenumeration
  5. Tjänster i Creative Cloud
    1. Använda Adobe Stock i Creative Cloud-program
    2. Använda Adobe Fonts i Creative Cloud-program
    3. Creative Cloud Market är inte längre tillgängligt
  6. Tjänster för samarbete och lagring
    1. Vad är molndokument?
    2. Molndokument | Vanliga frågor
    3. Skapa eller konvertera filer till molndokument
    4. Konfigurera molndokument för användning offline
    5. Återgå till en tidigare version av ett molndokument
    6. Dela det du gör för att få kommentarer
    7. Varför kan jag inte se mina molndokument offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeta i Creative Cloud Libraries och mappar
    10. Vanliga frågor om samarbete
    11. Synka dina filer med molnlagring
    12. Ta reda på hur mycket molnlagring du har
    13. Ange synkningsalternativ
  7. Creative Cloud-mobilappar
    1. Vanliga frågor | Mobilappar
    2. Adobe Creative Cloud för mobila enheter
  8. Enterprise och team
    1. Lär dig mer och support för företag
    2. Lär dig mer och support för team
    3. Snabbstartguide för teammedlemmar

Creative Cloud-medlemskapet inkluderar molnbaserad lagring. Se hur mycket lagringsutrymme du har använt och hur du uppgraderar det.

Är du Enterprise-kund?  Om du vill veta mer om Creative Cloud-lagring för företagskunder kan du läsa Hantera Enterprise-lagring.

Hur stort lagringsutrymme har jag?

Gå till Ditt arbete på Creative Cloud-webbplatsen. (Logga in om du uppmanas till det.)

Mängden använt lagringsutrymme syns längst ner till vänster på sidan.

Kontrollera lagring

Håll pekaren över använt lagringsutrymme för att se total mängd tillgänglig molnlagring.

Håll pekaren över lagringen
Håll muspekaren över använt lagringsutrymme (A) för att se total mängd tillgängligt molnlagringsutrymme (B).

Du kan också se hur mycket lagringsutrymme du har i Creative Cloud-datorprogrammet, Adobe Illustrator och Adobe Photoshop.

Creative Cloud-datorprogrammet

Klicka på molnikonen uppe till höger. Status för din molnlagring och filsynkning visas.

Se molnlagringen i Creative Cloud-datorprogrammet

Photoshop eller Illustrator

På startskärmen väljer du molnikonen uppe till höger. Status för din molnlagring och filsynkning visas.

Visa molnlagring i programmet

Vad ingår i molnlagring?

Det totala molnlagringsutrymmen beror på din plan. Filerna som lagras på någon av följande platser (förutom Adobe Spark) räknas ihop mot den totala molnlagringen.

Sammanslagen räkning för total molnlagring Räknas inte med i molnlagringen

Creative Cloud

Lightroom

Document Cloud

Adobe Spark

• Synkade filer
  • Molndokument
  • Borttagna filer
  • Bibliotek
  • Foton och album
  • Redigerade filer
  • Importerade eller borttagna filer
  • Alla dokument
  • Stjärnmarkerade filer
  • Delade filer
  • Projekt och varumärkesfiler
  • Grafik och webbsidor
  • Videor

Vad händer om jag överskrider lagringskvoten?

Creative Cloud-datorprogrammet synkar upp till 1 GB över din kvot från alla enheter. Därefter synkas inte nya filer och du meddelas om att du har överskridit kvoten. Ett rött utropstecken visar vilka filer som inte kan synkas. Du kan fortfarande flytta, byta namn på eller ta bort filer.

Maximalt antal filer och mappar

Du kan lagra så många filer och mappar som molnlagringen tillåter, men du kan inte synka fler än följande antal filer och mappar:

• 350 000 filer
  • 150 000 mappar

Detta gäller inte de filer, mappar eller undermappar som andra delar med dig. Observera även att filer och mappar som du inte har raderat permanent fortfarande räknas in i molnlagringen.

Ta bort filer permanent för att frigöra molnlagring

Se till att raderade filer inte använder värdefullt lagringsutrymme genom att radera dem permanent. Så här tar du bort filer permanent för att frigöra lagringsutrymme.

För att fortsätta synka filer och spara fler filer i molnet ska du uppgradera lagringsutrymmet.

Hur uppgraderar jag molnlagringsutrymmet?

Om du behöver mer lagringsutrymme kan du köpa fler lagringsplaner via Adobe ID-kontot. Se följande för anvisningar:

Är du Teams- eller Enterprise-kund?  Mer information om lagringsuppgradering finns i Lagringsuppgradering för företag och team.