Problem: Adobe PDF-skrivaren saknas

Ibland installeras inte Adobe PDF-skrivaren under Acrobat Standard DC-installationen.

Lösning: Reparera Acrobat-installationen eller lägg till skrivaren manuellt

Prova följande lösningar i den ordning som de visas nedan för att lösa problemet.

Lösning 1: Reparera Acrobat-installationen

Acrobat DC – eller de resurser som programmet beror på – kan skadas. Försök att reparera produkten med hjälp av steget nedan.

1. Kör reparation inifrån Acrobat DC: Välj Hjälp > Reparera Installation

Reparera Acrobat-installation

Lösning 2: Installera PDF-skrivaren manuellt

1. Klicka på Start > Kontrollpanelen > Enheter och skrivare.

2. Välj Lägg till en skrivare.

Lägg till en skrivare
  3. I dialogrutan Lägg tillen enhet väljer du Lägg till en lokal skrivare. Om alternativet inte är synligt klickar du på Skrivaren jag vill ha står inte på listan.

Skrivaren jag vill ha står inte på listan
  4. I dialogrutan Lägg till skrivare väljer du Lägg till en lokal skrivare eller nätverksskrivare med manuella inställningar.

Lägg till en lokal skrivare
  5. Välj alternativet Använd en befintlig port och välj Documents\*.pdf (Adobe PDF) i listrutan. Klicka på Nästa.

Använd en befintlig port
  6. Klicka på Disk finns. Klicka på Bläddra och navigera sedan till platsen – C:\Program (x86)\Adobe\Acrobat <version>\Acrobat\Xtras\AdobePDF

Bläddra till mappen Adobe PDF
  7. Välj AdobePDF.inf från listan. Klicka på Öppna och klicka sedan på OK.

Markera filen AdobePDF.inf
  8. Du ser många Adobe PDF-konverterare på listan. Räkna ner till sjätte uppifrån och markera skrivaren. Klicka på Nästa (du kanske måste försöka flera gånger för att hitta rätt konverterare i listan som fungerar med din version av Windows).

Välj Adobe PDF från listan
  9. Namnge din skrivare som Adobe PDF. Slutför installationen enligt anvisningarna på skärmen.