Hämta de senaste resurserna för hämtning, installation och uppdatering av Creative Cloud, Dokument Cloud, Acrobat Pro DC, Lightroom, element, Flash Player, Acrobat Reader och mycket mer.

Om du har en fråga, fråga våra experter på Adobe forum | Hämta installation och konfiguration .

Prenumeration

Hämta information om hämtning, installation och felsökning för Creative Cloud och Document Cloud tillämpningar.

Som inte är prenumeranter

Hämta information om hämtning, installation och felsökning för Acrobat, Elements, och Creative Suite.

Gratisverktyg

Hämta information om hämtning, installation och felsökning för Flash Player, Acrobat Reader, AIR, Shockwave Player och Digital Editions.