Creative Cloud

Hämta och installera

Hämta och installera Creative Cloud-program

När du installerar din första app installeras Adobe Creative Cloud-appen samtidigt. Du använder skrivbordsapplikationen för att hantera framtida nedladdningar. Lär dig hur du kan hämta och installera:

Enterprise- och teamkunder: Se din administratör för hjälp. Administratörer hanterar program i Admin Console

Uppdatera Creative Cloud-appar

Lär dig hur du uppdaterar Creative Cloud-appar när du meddelas att en ny version är tillgänglig.

Hämta Creative Cloud-program på en ny dator?

Lär dig hur du installerar, aktiverar och använder Creative Cloud-program på en ny dator eller enhet, även om din tidigare dator eller enhet inte längre är tillgänglig. Se Hur installerar jag Creative Cloud-program på en ny dator? för att lära dig hur.

På hur många datorer kan jag installera mina program?

Du kan installera din Adobe-app på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Se På hur många datorer kan jag installera mina program.

Hur installerar jag om jag har en enterprise- eller teamplan?

Se din administratör för hjälp. Administratörer hanterar program i Admin Console.

Lös installationsproblem

Lös vanliga inloggningsproblem

För att hitta lösningar på vanliga inloggningsproblem, se Inloggningsfelsökning.

Förhindra att Creative Cloud återgår till testläge

Läs om hur du stoppar Creative Cloud-appar från att ange att du använder en provversion (eller att testen har löpt ut) trots att du redan har köpt en Creative Cloud-prenumeration. Se Köpta Creative Cloud-program visas som prov

Lös hämtnings- och installationsfel för Creative Cloud

Lös problem som uppstår när du hämtar, installerar, uppdaterar eller startar Creative Cloud-appar. Se Installationsfelkoder och lösningar

Lös vanliga Creative Cloud aktiveringsfel

Hitta lösning på några av de vanligaste felkoderna och problemen vid Creative Cloud-aktivering, och hur du löser dem. Se:

Använd rensningsverktyget för Creative Cloud för att lösa installationsproblem

Kör Rensningsverktyget för Adobe Creative Cloud för att lösa Creative Cloud-installationsproblem. Se Använd Creative Cloud Cleaner Tool för att lösa installationsproblem.

Åtgärda vanliga fel

Fel: ”Det gick inte att installera” Creative Cloud-datorprogrammet

Prova lösningarnai Lös installationsfel | Adobe Creative Cloud-datorprogram om du fick något av följande fel när du uppdaterade Creative Cloud-datorprogram:

• "Creative Cloud Desktop kunde inte installeras"
  • "Creative Cloud Desktop kunde inte uppdateras"
  • "Felkod 1"
  • "Felkod P1"
  • "Felkod 50"
  • "Felkod P50"
  • "Felkod 1001"
  • "Felkod 1002"

Fel: Adobe Creative Cloud som behövs för att lösa det här problemet saknas eller är skadat

Creative Cloud loggar ut mig eller ber mig att logga in upprepade gånger

Fel: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll saknas

Visas ett av följande fel när du försöker installera eller starta ett Creative Cloud-program:

• Windows-uppdateringar från Microsoft som krävs för att installera den här produkten finns inte tillgängliga på datorn. Installera uppdateringarna som krävs och försök igen.
  • Programmet kan inte starta eftersom api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll saknas på datorn. Försök att installera om programmet för att åtgärda problemet.

Den dll som saknas, installeras med en Windows-uppdatering. Se Fel: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll saknas för mer information.

Creative Cloud-datorprogrammet öppnas inte | Förloppshjulet snurrar kontinuerligt

Har Creative Cloud-datorprogrammet fastnat under hämtning eller start? Visas det roterande hjulet och ett av dessa meddelanden:

• Ladda program verkar ta längre tid än vanligt.
  • Creative Cloud verkar ta längre tid än vanligt att starta.

Om du försökte starta om det och fortfarande får det roterande hjulet, försök lösningarna i Creative Cloud-datorprogrammet öppnas inte.

Alternativa nedladdningsmöjligheter

Hämta Creative Cloud-program direkt?

Om du stöter på problem med att installera Creative Cloud-appar med Creative Cloud-skrivbordsappen, försök ladda ner installationsprogrammen direkt.

Hämta äldre versioner av Creative Cloud-program

Om du har problem med att installera en tidigare version med Creative Cloud-datorprogram, försök hämta installationsprogrammen direkt:

Creative Cloud | 2019, 2018

Äldre versioner av Creative Cloud

Hämta Creative Cloud-skrivbordsprogrammet

På sidan för Creative Cloud-skrivbordsappen klickar du på Hämta-knappen och följer instruktionerna på skärmen.

Om du har problem med installationen, se Ladda ner Creative Cloud-datorprogrammet

Kontrollera systemkraven

Systemkrav för Photoshop

Systemkrav för Lightroom

Lightroom CC  Systemkrav | Lightroom CC

Lightroom Classic CC  Systemkrav | Lightroom Classic CC.

Systemkrav för Illustrator

Systemkrav för InDesign

Systemkrav för alla Creative Cloud-program

De senaste versionerna av Creative Cloud-programmen stöder inte vissa äldre versioner av Windows och Mac. Lär dig mer.

Document Cloud & Acrobat

Hämta och installera (prenumeration)

Hämta och installera Acrobat DC-prenumerationen

Följ instruktionerna nedan för att hämta och installera Acrobat DC om du har köpt en Acrobat-prenumeration eller om du är Creative Cloud-medlem.

Hämta och installera testversionen Adobe Acrobat Pro DC

Hämta datorprogrammet Adobe Acrobat Pro DC och ta reda på hur Acrobat Pro DC kan ta ditt arbete till nästa nivå – med en kostnadsfri testperiod. Se Hämta och installera testversionen av Adobe Acrobat Pro DC.

Hämta Acrobat DC på en ny dator?

Få information om hur du installerar, aktiverar och använder Acrobat DC på en ny dator eller enhet, även om din tidigare dator eller enhet inte längre är tillgänglig. Se Hur installerar jag Acrobat DC på en ny dator?

På hur många datorer kan jag installera mina program?

Du kan installera din produkt på upp till två datorer. Om du vill flytta din produkt till en ny dator ska du bara välja Hjälp > Logga ut i produkten från en av datorerna som har en aktiv licens. Du kan sedan installera produkten på din nya dator.

Hämta och installera (icke-prenumeration)

Ladda ner Acrobat DC | Icke-prenumeration

Om du behöver installera om Acrobat DC (icke-prenumeration, serienummerversion), kan du hämta installationsprogrammet direkt. Du måste ha Acrobat DC-serienumret för att kunna slutföra installationen.

Hämta Acrobat 2017

Om du behöver installera om Acrobat 2017, kan du hämta installationsprogrammen direkt. Du behöver ditt Acrobat 2017-serienummer för att genomföra installationen.

Hämta tidigare versioner av Acrobat

Om du har köpt en tidigare version av Acrobat och behöver installera om den, kan du läsa om hur du kommer åt din tidigare registrerade produkt.

Hitta ditt serienummer

Hitta produktens serienummer snabbt, så att du kan registrera eller uppgradera produkten. Se Hitta ditt serienummer.

På hur många datorer kan jag installera mina program?

Du kan installera din produkt på upp till två datorer. Om du vill flytta din produkt till en ny dator ska du bara välja Hjälp Logga ut i produkten från en av datorerna som har en aktiv licens. Du kan sedan installera produkten på din nya dator.

Lös vanliga problem och fel

Lös vanliga inloggningsproblem

För att hitta lösningar på vanliga inloggningsproblem, se Inloggningsfelsökning.

Felsökning av problem vid hämtning

Lös vanliga webbläsar-, system-, och anslutningsproblem som kan störa dina hämtningar.

Aktivera eller inaktivera Acrobat

Gör Acrobat eller Reader till standardprogram för PDF-filerna i Windows 10

Lär dig hur man gör för att ställa in Acrobat Reader som standardprogram för PDF i Windows

Kontrollera systemkraven

Adobe Document Cloud-systemkrav

Systemkrav för Adobe Acrobat DC

Systemkrav för Adobe Reader DC

Photoshop Elements | Premiere Elements

Hämta och installera

Installera Photoshop Elements

Installera Adobe Premiere Elements

Hitta ditt serienummer

Hitta produktens serienummer snabbt, så att du kan registrera eller uppgradera produkten. Se Hitta ditt serienummer.

Lös in ett förbetalt kort

Se Hjälp med inlösenskoder för att lära sig att lösa in ditt Adobe-köp och konvertera en inlösenkod till ett serienummer.

På hur många datorer kan jag installera mina program?

Du kan installera din produkt på upp till två datorer. Om du vill flytta din produkt till en ny dator ska du bara välja Hjälp Logga ut i produkten från en av datorerna som har en aktiv licens. Du kan sedan installera produkten på din nya dator.

Lös vanliga problem och fel

(Windows) Felsökning av installation | Photoshop Elements, Premiere Elements

Lös installationsproblem för Photoshop Elements och Premiere Elements på Windows.

(macOS) Felsökning av installation | Photoshop Elements, Premiere Elements

Lös installationsproblem för Photoshop Elements och Premiere Elements på Mac OS.

Photoshop Elements och Premiere Elements startar inte | Windows 10

I vissa fall kan Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements och Elements Organizer inte köras på datorer som har uppgraderats till Windows 10. Programmen kraschar när du försöker starta dem. Se Startproblem i Windows 10 för att lösa problemet.

Aktivera och inaktivera Adobe-produkter

Alternativa nedladdningsmöjligheter

Hämta Photoshop Elements

Om du inte längre har installationsfiler för Photoshop Elements kan du hämta installationsprogrammet.

Hämta Adobe Premiere Elements

Om du inte längre har installationsfiler för Adobe Premiere Elements kan du hämta installationsprogrammet.

Kontrollera systemkraven

Systemkrav för Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements systemkrav

Creative Suite och Lightroom

Hämta och installera

Hämta och installera Lightroom

Lightroom CC och Lightroom Classic CC  Läs om hur du hämtar och installerar Creative Cloud-program.

Lightroom 6 eller tidigare  Vi tillhandahåller endast hämtningar för våra nuvarande produkter. Läs om hur du kommer åt tidigare registrerade produkter.

Hämta Creative Suite-produkter

Vi tillhandahåller endast hämtningar för våra nuvarande produkter. För att lära dig mer om våra senaste kreativa verktyg kan du påbörja en kostnadsfri testperiod med Adobe Creative Cloud.

Om du har köpt en Creative Suite-produkt och behöver installera om den, kan du läsa om hur du kommer åt din tidigare registrerade produkt.

Hitta ditt serienummer

Hitta produktens serienummer snabbt, så att du kan registrera eller uppgradera produkten. Se Hitta ditt serienummer.

På hur många datorer kan jag installera mina program?

Du kan installera din produkt på upp till två datorer. Om du vill flytta din produkt till en ny dator ska du bara välja Hjälp Logga ut i produkten från en av datorerna som har en aktiv licens. Du kan sedan installera produkten på din nya dator.

Lös vanliga problem och fel

Felsök problem vid hämtning av Creative Suite

Lös vanliga webbläsar-, system-, och anslutningsproblem som kan störa dina hämtningar.

Aktivera och inaktivera Adobe-produkter

Avslutningskod 6 eller avslutningskod 7 Installationsfel

Om du får en utgångskod 6 eller 7 när du installerar ett Creative Suite-program (CS5, CS5.5, CS6), försök med lösningarna i Avsluta kod 6 eller Avsluta kod 7 installationsfel | CS.

Uppgraderingsfel: "Detta serienummer gäller inte för en godkänd produkt"

Har du problem med ditt serienummer vid uppgradering? Pröva lösningarna i Uppgraderingsfel: "Detta serienummer gäller inte för en godkänd produkt".

Ta bort Adobes nedladdningsassistent som har dragits in

Adobe Download Assistant (ADA), som tidigare har använts för att sköta hämtningen av testversioner av Adobes program, har utgått.  Se anvisningarna för att ta bort Adobe Download Assistant.

Kontrollera systemkraven

Systemkrav för Lightroom

Hitta systemkrav för Lightroom:

Systemkrav för Creative Suite

Technical Communication Suite

Hämta och installera

Hur köper jag en prenumeration på Technical Communication Suite?

Det går snabbt och lätt att komma igång med en prenumeration: gå till vår köpguide och välj din produkt och plan. Slutför sedan köpet.

För att installera programmen ska du kontrollera om du fått ett e-postmeddelande från Adobe med ditt serienummer och en länk för att hämta din programvara. När du har hämtat produkten ska du dubbelklicka på installationsprogrammet och följa anvisningarna på skärmen för att installera produkten och påbörja din prenumeration

Hur installerar jag Technical Communication Suite-programmen?

Kontrollera om du fått ett e-postmeddelande från Adobe med ditt serienummer och en länk för att hämta din programvara. Du kan också hämta var och en av Technical Communication Suite-produkterna från Kom igång-sidorna:

Kom igång med Acrobat

Kom igång med Captivate

Kom igång med FrameMaker

Kom igång med Presenter

Kom igång med Robohelp

Kan jag hämta en testversion av sviten eller av något av programmen?

Ja! Du kan hämta en kostnadsfri testversion. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Mer information finns i Hämta och installera utvärderingsprogram som inte är Creative Cloud-program.

På hur många datorer kan jag installera mina program?

Du kan installera din produkt på upp till två datorer. Om du vill flytta din produkt till en ny dator ska du bara välja Hjälp Logga ut i produkten från en av datorerna som har en aktiv licens. Du kan sedan installera produkten på din nya dator.

Lös vanliga problem och fel

Varför fungerar det inte att logga in med min e-postadress?

Varför hämtas inte mina program?

Läs om hur du löser hämtningsproblem med Technical Communication Suite och andra Adobe-program.

Var kan jag hitta mitt serienummer?

Hitta produktens serienummer snabbt, så att du kan registrera eller uppgradera produkten. Se Hitta ditt serienummer.

Kontrollera systemkraven

Technical Communication Suite

Captivate

FrameMaker

Presenter

RoboHelp

Gratisverktyg

Flash Player

Hämta och installera Flash Player

Adobe Flash Player hämtning.

Kontrollera om Flash Player har installerats

För att kontrollera om Flash Player är installerat på ditt system, se Hjälp för Flash Player.

Lös vanliga Flash Player-problem.

Hitta lösningar för vanliga Flash Player-problem.

Lös installationsproblem med Flash Player

Windows 7 och tidigare Använd den här guiden för att felsöka problem vid installation av Adobe Flash Player i Windows 7 och tidigare system.

Mac OS Använd denna steg-för-steg-guide för att felsöka Adobe Flash Player-installationsproblem på Mac OS system.

Aktivera Flash Player i webbläsare

Internet Explorer Lär dig hur du aktiverar Adobe Flash Player för användning i Internet Explorer-webbläsaren.

Opera Lär dig hur du aktiverar Adobe Flash Player för användning i Opera-webbläsaren.

Safari Lär dig hur du aktiverar Adobe Flash Player för användning i Safari-webbläsaren.

Acrobat Reader

Hämta och installera Acrobat Reader DC

Hämta och installera Acrobat Reader DC.

(Windows) Felsöka Reader-installationen

Om du hade problem med att hämta eller installera Acrobat Reader, se Felsökning av installationen av Acrobat Reader | Windows.

(MacOS) Felsöka Reader-installationen

Om du hade problem med att hämta eller installera Acrobat Reader på din Mac, se Felsökning av nedladdning och installation av Acrobat Reader på Mac OS.

AIR

Hämta och installera Adobe AIR

Hämta och installera Adobe AIR SDK

Hämta Adobe® AIR® SDK & Compiler och få en konsekvent och flexibel utvecklingsmiljö för leverans av applikationer och spel ute i webbläsaren över enheter och plattformar (Windows, Mac, iOS, Android).

(Windows) Felsökning av AIR-installation

Följ stegen för att felsöka installations- och hämtningsproblem relaterat till Adobe AIR SDK på Windows-operativsystem.

(MacOS) Felsöka AIR-installationen

Följ stegen för att felsöka installations- och hämtningsproblem relaterat till Adobe AIR SDK på Mac-operativsystem.

Digital Editions

Hämta och installera Digital Editions

Adobe Digital Editions hämta.

Auktorisera och ta bort auktorisering av Adobe Digital Editions

Lär dig hur du auktorisera och ta bort auktorisering för Adobe Digital Editions.

Överföra e-bok till eReader i Adobe Digital Editions

Följ stegen för att överföra en eBook i Adobe Digital Editions till din eBook eller eReader-enhet.

Kom igång med Adobe Digital Editions

Lär dig hur du installerar och använder Adobe Digital Editions. Ta reda på hur du godkänner och tar bort godkännanden för Adobe Digital Editions, läser e-böcker med Adobe Digital Editions och överför e-böcker över enheter.

Hitta svar på vanliga frågor

Hitta svaren på de vanligaste frågorna för Digital Editions.

Shockwave Player

Hämta och installera Shockwave Player

Shockwave Player hämtning.

Hitta svar på vanliga frågor

Hitta svaren på de vanligaste frågorna för Shockwave Player.

(Windows) Felsök Shockwave Player-installationen

Följ stegen för att felsöka installations- och hämtningsproblem relaterat till Shockwave Player på Windows-operativsystem.

(MacOS) Felsöka Shockwave Player-installationen

Följ stegen för att felsöka installations- och hämtningsproblem relaterat till Shockwave Player på Mac-operativsystem.