Så här hämtar och installerar du Acrobat DC

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klicka på Hämta Acrobat DC nedan när du vill ladda ned Acrobat DC. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Acrobat DC?

Du måste logga in regelbundet för att validera din licens – var 30:e dag för månadsprenumeranter och var 99:e dag för årsprenumeranter. Du måste även logga in när du vill hämta eller uppdatera Acrobat DC. För information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera Acrobat DC på en annan dator?

Du kan installera Acrobat DC och andra Creative Cloud-program på två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Om du vill veta mer kan du gå till Installera och använd Acrobat DC på en ny dator.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.