FormsCentral togs officiellt ur drift den 28 juli 2015.

Om du är intresserad av en företags- och mobilanpassad lösning med Adobe-formulär, ta då en titt på Adobe Experience Manager Forms. Om du är intresserad av att skapa och hantera ifyllbara PDF-formulär, så kan du lära dig mer om formulär i Adobe Acrobat DC.

Läs nedan för att lära dig mer om hur du hittar en ersättning för FormsCentral.

VANLIGA FRÅGOR

Vad var Adobe FormsCentral?

Adobe FormsCentral var en enkel webbformulärstjänst.

När togs Adobe FormsCentral ur drift?

Adobe FormsCentral togs ur drift den 28 juli 2015.

Jag använder webbformulär. Vilka alternativa tjänster finns det?

En mängd formulärlösningar har en liknande funktion som Adobe FormsCentral. Några populära alternativ är Formstack, JotForm, Survey Monkey och WuFoo. Adobe tillhandahåller dessutom en företagsanpassad formulärlösning som ingår i Adobe Experience Manager Forms

Jag använder PDF-formulär. Vilka tillgängliga alternativ finns det?

Du kan använda Adobe Acrobat för att omvandla befintliga Office-dokument eller skanningar till ifyllningsbara PDF-formulär. Med det kan du samla in formulärdata automatiskt och sammanställa dem i ett tabellformat. Data kan exporteras till ett kalkylblad för ytterligare analys eller för att ta fram diagram för sammanfattande rapporter. Mer information om Adobe Acrobat DC och ifyllningsbara formulär.

Hur länge kan jag fortsätta att använda skrivbordsappen FormsCentral som medföljer Acrobat Pro XI?

Om du har Acrobat Pro XI, kan du använda appen för att skapa och spara nya PDF-formulär, men du kan inte arbeta online eller samla in data. När du uppgraderar till nästa version av Acrobat avinstalleras skrivbordsappen FormsCentral fullständigt.

Är Adobe fortfarande en del av verksamhetsområdet för formulär?

Ja. Formulär är viktigt för många affärsprocesser. Adobe erbjuder ett brett utbud av programvaruprodukter för elektronisk insamling av data och integrering med företagens back-end-system. Adobe Experience Manager Forms är Adobes premiumlösning för formulär. Experience Manager Forms erbjuder förstklassiga företagsformulär och är perfekt för företag som använder sig av många formulär, eller har komplicerade formulärkrav. Exempel inkluderar lån-/kreditkortsansökningar, registrering för myndighetstjänster, försäkringsplaner och mer.Adobe Acrobat DC är ett annat exempel. Med verktyget Förbered formulär i Acrobat kan du konvertera befintliga formulär till ifyllningsbara PDF:er. Vare sig du börjar med ett skannat pappersformulär eller ett enkelt formulär som skapats i Microsoft Word, Excel eller annat program, kan du göra om det till ett formulär som du kan fylla i, spara och signera med det kostnadsfria programmet Adobe Acrobat Reader.