Animate i detalj

Vägledning för animering

Utforska de olika sätten att skapa och styra animeringar, från rörelseinterpoleringar till ActionScript-klasser.

Vägledning för komponenter

Minska utvecklingstiden och arbetet genom att använda Animate-byggblock när du skapar interaktiva multimedieprogram för webben.

Vägledning för grafikeffekter

Använd funktioner som filter och blandningslägen för att förbättra utseendet och känslan i dina projekt.

Videokurs för Animate

Gör en djupdykning i den här vägledningen där du får lära dig bästa praxis för video på webben, bland annat viktiga begrepp, läsa in och koda video, använda textremsor och bädda in video på webbsidor.

Självstudier

Skapa för flera enheter och upplösningar

Joseph Labrecque (26 nov 2012)

Lär dig hur du aktiverar en flerskärmslayout för en Animate-baserad spelmeny som ska fungera på enheter med olika skärmupplösningar.

Optimera prestanda i Animate

Keith Gladstien (22 okt 2012)

Lär dig bästa sättet att optimera Animate-animeringar och -program.

Använda Adobe Animate Sprite-mallgeneratorn

Chris Georgenes (7 maj 2012)

Upptäck hur du konverterar en loop-animering till en sprite-mall med Animate Sprite-mallgeneratorn.

CreateJS Developer Center

(23 april 2012)

Verktygssatsen för CreateJS exporterar animerat material till HTML5, inklusive interpoleringar, vektorformer och symboler. Skapa och exportera animerat material till HTML5 med ett klick.

Exempel och mallar

ActionScript 3-exempel för CS5

Utforska dessa ActionScript 3-exempel som visar vanliga funktioner för Animate-utveckling, t.ex. 3D, maskering, övergångseffekter och interaktivitet.

Mall för webbvideo: Mediapresentation med detaljer

Skapa tilltalande videopresentationer med en interaktiv gallerimall som visar interaktivt mediematerial.