Problem: Arbetsytan för Output är inte tillgänglig i Bridge

Arbetsytan/modulen för Output är inte tillgänglig i Bridge.

Lösning

Arbetsytan/modulen i Output för generering av PDF-kontaktkartor/presentationer och webbgallerier medföljer inte Bridge. Följ anvisningarna i följande dokument för manuell hämtning och installation av Adobe Output Module och arbetsytan för Bridge:

Så här installerar du Adobe Output Module i Bridge

Ytterligare information

Du kan även skapa kontaktkartor med Verktyg > Photoshop > Kontaktkarta II från Bridge eller Arkiv > Automatisera > Kontaktkarta II från Photoshop.

Du kan skapa PDF-presentationer med Arkiv > Automatisera > PDF-presentation från Photoshop.

Med en prenumeration på Creative Cloud Alla program kan du skapa kontaktkartor och webbgallerier i Lightroom 5:

• Hjälp för Lightroom/Layouter och mallar för modulen Skriv ut: http://helpx.adobe.com/se/lightroom/help/print-module-layouts-templates.html
  • Hjälp för Lightroom/Skapa webbgallerier: Grundläggande arbetsflöde: http://helpx.adobe.com/se/lightroom/help/creating-web-galleries-basic-workflow.html