Det gick inte att ladda upp raw-bilder med hjälp av panelen Publicera i Bridge

När du drar raw-bilder från panelen Innehåll till panelen Publicera i Bridge CC 2017 7.0 för att ladda upp dem till Adobe Stock visar dialogrutan Det går inte att överföra alla resurser följande felmeddelande:

Markeringen innehåller resurser som det inte går att överföra till Adobe Stock. Resurserna är i ett format som inte stöds.

Dialogrutan Det går inte att överföra alla resurser visar felet: Resurserna är i ett format som inte stöds.

Lösning

När du drar en raw-bild från panelen Innehåll till panelen Publicera konverterar Bridge raw-bilden till JPEG för att ladda upp den till Adobe Stock med hjälp av plugin-programmet Camera Raw. Endast de bildformat som stöds av Adobe Camera Raw konverteras till JPEG.

För att få reda på om Adobe Camera Raw stöder din kameramodell, se Kameror som stöds av Camera Raw.

• Om din kameramodell stöds av Camera Raw och du ändå får detta fel när du försöker att ladda upp den tillhörande raw-bilden, ska du välja Hjälp > Uppdateringar och uppdatera Camera Raw till den senaste versionen.
  • Om din kameramodell inte stöds av Camera Raw kommer du inte att kunna skicka den tillhörande raw-bilden till Adobe Stock med hjälp av panelen Publicera i Bridge.