Mallar som skapats med plugin-programmet Adobe Output Module i Bridge CC 2017 (version 7.0) och tidigare versioner saknas när du uppdaterartillOktober 2017-versionen (8.0).

Produktversion som berörs

Oktober 2017-versionen av Bridge CC (version 8.0)

Operativsystem

Windows och macOS

Orsak

I tidigare versioner av Bridge CC sparades de anpassade användarmallar som skapades med plugin-programmet Adobe Output Module i json-format. Oktober 2017-versionen av Bridge CC (version 8.0) har en ny Output-arbetsyta som sparar mallarna i xml-format. För att öppna mallarna som sparats ijson-format i den senaste versionen av Bridge (version 8.0), måste du konvertera dem till xml-format.

Lösning

Använd skriptet bridgeTemplateMigration.jsx nedan för att konvertera dina json-mallar till xml-mallar i Bridge CC version 8.0 i en enda körning.

Du behöver följande program installerade på datorn:

• Adobe ExtendScript Toolkit CC
  • Oktober 2017-versionen av Bridge CC (version 8.0)
  • En äldre version av Bridge CC (Bridge CC version 7.0, Bridge CC version 6.3, Bridge CC version 6.2, Bridge CC version 6.1, Bridge CC version 6.0)

Obs!

Om du har avinstallerat den tidigare versionen av Bridge CC, kan du installera om den med Creative Cloud-datorprogrammet och följa anvisningarna nedan. Mer information finns i Installera tidigare versioner av Creative Cloud-datorprogrammet.

Följ anvisningarna nedan för att migrera mallar till den senaste versionen av Bridge CC.

1. Hämta BridgeTemplateMigration.zip och extrahera innehållet på din dator:

Hämta

Obs!

Användarna får BridgeTemplateMigration.jsx med en giltig Adobe Bridge-prenumeration vars användning styrs av Adobes allmänna villkor och Adobes sekretesspolicy.

2. Öppna ExtendScript Toolkit CC på datorn.

3. I ExtendScript Toolkit väljer du Arkiv > Öppna och väljer BridgeTemplateMigration.jsx.

4. Välj ExtendScript Toolkit CC som körbar fil och Main som skriptmotorinställning.

Select-ExtenScript-and-Main
  5. Välj FelsökKör. Alternativt klickar du på Börja köra skriptet-knappen  för att köra skriptet.

6. Ange det versionsnummer som du vill migrera mallar för i dialogrutan som visas på skärmen och klicka på OK.

Bridge-template-migration-dialog
  7. Starta om Bridge CC version 8.0 och gå till de anpassade mallarna på Output-arbetsytan. Mer information finns i Skapa PDF-kontaktblad på arbetsytan i Output.

8. (Valfritt) Om du vill migrera dina mallar till Bridge CC (version 8.0) från en annan äldre version av Bridge som är installerad på datorn, upprepar du stegen 1 till 7.