Program som använder Camera Raw 8.4 visar inte metadata och tillåter inte redigering

Efter uppdatering till Camera Raw 8.4 visar inte Adobe-program som använder Camera Raw i Mac OS bildens metadata och det går inte att redigera bilder i Camera Raw.

Lösning: Installera plugin-programmet Camera Raw 8.4 manuellt

1. Avsluta Adobe-program som använder plugin-programmet Camera Raw.

2. Hämta följande fil:

Hämta

3. Leta rätt på den hämtade filen och dubbelklicka för att dekomprimera den. Den resulterande filen heter Camera Raw.plugin.

4. Navigera till mappen Macintosh HD.

5. Öppna mappen Filformat.

1. För CS6-program: Öppna mappen Bibliotek/Programsupport/Plugin-program/Adobe/CS6/Filformat.

2. För Creative Cloud-program: Öppna mappen Bibliotek/Programsupport/Adobe/Plugin-program/CC/Filformat.

VIKTIGT! Navigera till bibliotekets rotmapp på hårddisken och inte till mappen Bibliotek i användarmappen.

6. Kopiera Camera Raw.plugin-filen från steg 3 till mappen Filformat.

Vid behov av åtkomst till Camera Raw för CS6- och CC-program ska plugin-programmet Camera Raw installeras i filformatsmapparna för både CS6 och CC.

VIKTIGT! Denna nya fil skriver över filer som finns i mappen. Det är viktigt att enbart en Camera Raw.plugin-fil finns i mappen.

7. Öppna programmet med plugin-programmet Camera Raw.