Läs om nyheterna i den senaste versionen av Adobe Camera Raw CC.

Oktober 2018-versionen av Adobe Camera Raw (version 11.0) innehåller flera nya funktioner och stöd för ytterligare kameror och objektiv. Dessutom innehåller den lösta problem. Om du vill få en snabb introduktion till de nya funktionerna och länkar till resurser med ytterligare information läser du nedan.

Obs!

Tack vare den nya funktionen Uppdatera automatiskt uppdateras nu dina Creative Cloud-program när det finns en ny version. Du kan ändra uppdateringsinställningarna med hjälp av Creative Cloud-programmet för datorer. Mer information.

Sammanfoga till HDR-panoramor i ett enda steg

Du kan skapa HDR-panoramor på ett enkelt sätt.

Nu kan du sammanfoga foton med flera exponeringar för att skapa HDR-panoramor i ett enda steg.

Mer information finns i Skapa HDR-panoramor.

HDR-panorama
Du kan skapa HDR-panoramor med foton med flera exponeringar på ett enkelt sätt.

Djupintervallmaskering

Med Djupintervallmaskering kan du använda djupinformation i foton till att göra exakta markeringar och isolera motiv snabbare än någonsin. Den här funktionen är endast tillgänglig för foton som innehåller djupmasker som t.ex. foton som tagits i stående läge med en Apple iPhone 7+, 8+, X eller senare.

depth_range_masking
En första djupmask som har skapats i ett HEIC-foto för att använda valda justeringar.

Processversion 5

Det finns en förbättrad bildbearbetningsversion som standard i Adobe Camera Raw. När du redigerar foton i Camera Raw 11 får du bättre återgivning av foton med höga ISO-värden. Du får även mer utrymme när du använder negativ borttagning av dis och lägger till dis för att få en kreativ effekt.

Mer information finns i Processversioner i Camera Raw.

Stöd för nya kameror och objektiv

Om du vill visa en fullständig lista över kameror och objektivprofiler som stöds använder du följande resurser: