Läs om nyheterna i den senaste versionen av Adobe Camera Raw.

Obs!

Tack vare den nya funktionen Uppdatera automatiskt uppdateras nu dina Creative Cloud-program när det finns en ny version. Du kan ändra uppdateringsinställningarna med hjälp av Creative Cloud-programmet för datorer. Mer information.

Adobe Camera Raw 11.3 | Maj 2019

Maj 2019-versionen av Adobe Camera Raw (version 11.3) innehåller det nya skjutreglaget Textur, stöd för ytterligare kameror och objektiv samt programrättningar.

Om du vill visa en fullständig lista över kameror och objektivprofiler som stöds använder du följande resurser:

Jämna ut eller förbättra textur med skjutreglaget Textur

Öka eller minska texturen i fotot. Nu kan du framhäva eller jämna ut medelstora detaljer som hud, bark och hår med det nya skjutreglaget Textur i Adobe Camera Raw. Du kan få åtkomst till skjutreglaget från panelen Grundläggande, Lokal justeringspensel, Radiellt filter och Övertoningsfilter.  Mer information finns i Göra lokala justeringar.

Original texture Edited texture

Dra i skjutreglaget för att se resultatet av texturdetaljer som framhävs i före- och efterfoton.

Adobe Camera Raw 11.2.1 | April 2019

Adobe Camera Raw-versionen från april 2019 (version 11.2.1) innehåller stöd för ytterligare kameror och programrättningar.

Om du vill visa en fullständig lista över kameror och objektivprofiler som stöds använder du följande resurser:

Adobe Camera Raw 11.2 | Februari 2019

Februari 2019-versionen av Adobe Camera Raw (version 11.2) innehåller den nya funktionen Förbättra detaljer, stöd för ytterligare kameror och objektiv, förbättringar och flera programrättningar.

Om du vill visa en fullständig lista över kameror och objektivprofiler som stöds använder du följande resurser:

Förbättra färgdetaljer i foton med Raw-format

Få färgdetaljer med bättre kvalitet och återgivning i dina foton med Raw-format, särskilt i dina foton tagna med Fuji X-Trans-sensorkameror. Mer information finns i Förbättra detaljer i foton med Raw-format.

Enhance-details-in-raw-images
Få bättre färgkvalitet i foton med Raw-format för utskrift.

Adobe Camera Raw 11.1 | December 2018

December 2018-versionen av Adobe Camera Raw (version 11.1) innehåller stöd för nya kameror och objektiv, prestandaförbättringar, funktionsförbättringar och flera programrättningar.

Om du vill visa en fullständig lista över kameror och objektivprofiler som stöds använder du följande resurser:

Enklare HDR-panoramasammanfogning

Med den här Adobe Camera Raw-versionen kan du nu sammanfoga HDR-panoramor på ett enkelt sätt när du använder foton som har olika dimensioner, brännvidder och orientering.

Adobe Camera Raw 11.0 | Oktober 2018

Oktober 2018-versionen av Adobe Camera Raw (version 11.0) innehåller flera nya funktioner och stöd för ytterligare kameror och objektiv. Dessutom innehåller den lösta problem. Om du vill få en snabb introduktion till de nya funktionerna och länkar till resurser med ytterligare information läser du nedan.

Sammanfoga till HDR-panoramor i ett enda steg

Du kan skapa HDR-panoramor på ett enkelt sätt.

Nu kan du sammanfoga foton med flera exponeringar för att skapa HDR-panoramor i ett enda steg.

Mer information finns i Skapa HDR-panoramor.

HDR-panorama
Du kan skapa HDR-panoramor med foton med flera exponeringar på ett enkelt sätt.

Djupintervallmaskering

Med Djupintervallmaskering kan du använda djupinformation i foton till att göra exakta markeringar och isolera motiv snabbare än någonsin. Den här funktionen är endast tillgänglig för foton som innehåller djupmasker som t.ex. foton som tagits i stående läge med en Apple iPhone 7+, 8+, X eller senare.

depth_range_masking
En första djupmask som har skapats i ett HEIC-foto för att använda valda justeringar.

Processversion 5

Det finns en förbättrad bildbearbetningsversion som standard i Adobe Camera Raw. När du redigerar foton i Camera Raw 11 får du bättre återgivning av foton med höga ISO-värden. Du får även mer utrymme när du använder negativ borttagning av dis och lägger till dis för att få en kreativ effekt.

Mer information finns i Processversioner i Camera Raw.

Stöd för nya kameror och objektiv

Om du vill visa en fullständig lista över kameror och objektivprofiler som stöds använder du följande resurser: