Uppdatera Creative Cloud-program

Uppdatera dina program för att få omedelbar tillgång till nya funktioner, prestandaförbättringar och felkorrigeringar. Adobe Application Updater hjälper dig att installera uppdateringar för Creative Cloud-program. Gör så här.

1. Öppna Adobe Application Updater genom att välja Hjälp > Uppdateringar i ditt Creative Cloud-program.

2. Leta upp det program du vill uppdatera och klicka på Uppdatera.

Uppdatera

Om du vill uppdatera alla program samtidigt klickar du på Uppdatera alla.

Programmen hämtas och uppdateras automatiskt.

Felsökning

När du installerar en uppdatering kanske något av följande felmeddelanden visas:

Uppdateringen misslyckades

Uppdateringen misslyckades

När du klickar på Mer information får du felmeddelandet samt annan viktig information, som sökväg till den fil som påverkas och registervärdet.

Se Felsöka problem med nedladdning och installation för att lösa problemet.

Processkonflikter

Processkonflikter

Du måste stänga det program eller den process som orsakar konflikten innan du kan fortsätta med uppdateringen.