När du försöker logga in på Adobe Creative Cloud Packager programmet visas en tom vit skärm, när du har skickat in ditt ADOBE-ID och lösenord.

Tom vit skärm

Lösning

Detta problem uppstår, om du har specialtecken (? ,/, $, nr., %, &) i något fält på din profil, som, förnamn, efternamn eller företagsnamn.För att lösa problemet, följ stegen nedan för att ta bort specialtecknen.

1. Gå till www.adobe.com och logga in med ditt Adobe ID.

2. Klicka på Hantera konto.

3. Logga in igen och navigera till Profil.

4. Ta bort specialtecknen, om det finns, från förnamn, efternamn och företagsnamnet.

5. Klicka på Spara.

Obs!

Detta kan också inträffa om vissa fält (till exempel företaget) är tomt. Se till att din Adobe ID-profil är så komplett som möjligt.