Installationsfelet Lite diskutrymme

Vid installation av ett program visas ett eller båda av följande meddelanden i installationsloggfilen:

• Avslutningskod: 30 – Installationen gjordes med fel p.g.a. lågt diskutrymme
  • Avslutningskod: 31 – Installationen misslyckades p.g.a. lågt diskutrymme

Lösning 1: Frigör hårddiskutrymme

Frigör tillräckligt med utrymme på hårddisken för installationen av programmet. Installera sedan om programmet.

Obs!

Information om hur mycket utrymme som krävs finns i programmets systemkrav.

Lösning 2: Skapa ett lokalt administratörskonto

Skapa ett nytt lokalt användarkonto med administratörsbehörighet och logga in med det kontot. Installera sedan om programmet.

Windows 8

Windows 7