Språktillgänglighet

I Creative Cloud™-medlemskapet ingår åtkomst till Creative Cloud Assets-webbplatsen, assets.adobe.com, som fungerar som ett nav för att utforska, skapa, publicera och dela ditt arbete. Logga in på www.adobe.com/se för att få tillgång till alla CC-program för hämtning och installation på din dator, samt andra appar och onlinetjänster.

Creative Cloud-webbplatsen

Creative Cloud-webbplatsen själv finns på följande språk:

Danska
Tyska
Engelska
Spanska
Franska
Italienska
Nederländska
Norska
Polska

Turkiska
Tjeckiska
Ryska
Japanska
Koreanska
Förenklad Kinesiska
Brasiliansk portugisiska
Finska
Svenska

Creative Cloud-program

Som Creative Cloud-medlem kan du hämta och installera Creative Cloud-program på vilket som helst av de tillgängliga språken. Till skillnad från när du köper traditionella program där alla komponenter är på samma språk, kan du med Creative Cloud välja bland flera olika språk för varje enskild produkt. Du kan alltså ha olika språkversioner av varje enskild produkt, helt efter dina behov. Lär dig mer. En fullständig lista över de tillgängliga språken för respektive CC-produkt finns i produktlänkarna i avsnittet Systemkrav.

Ytterligare appar och tjänster

Du kan välja mellan följande språk när du använder dessa produkter:

• Adobe Edge Animate: tyska, engelska, spanska, franska, italienska och japanska
  • Adobe Edge Code-förhandsversion: engelska och franska
  • Adobe Edge Inspect: engelska, franska och japanska
  • Adobe Gaming SDK: engelska
  • Adobe Muse: tyska, engelska, spanska, franska, nederländska, svenska och japanska
  • Adobe PhoneGap Build: engelska och franska
  • Adobe Photoshop Lightroom: tyska, engelska, spanska, franska, italienska, nederländska, portugisiska (Brasilien), svenska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska
  • Adobe Story Plus: tyska, engelska, spanska, franska och italienska*
  • Adobe Typekit: engelska, franska och japanska
  • Adobe Web Hosting: tyska, engelska, spanska, franska, nederländska, svenska och japanska*
  • Creative Cloud-datorprogrammet: engelska, franska, tyska, japanska, italienska, spanska, ryska, koreanska, portugisiska (Brasilien), polska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, svenska, turkiska, danska, nederländska, finska, norska och tjeckiska
  • Adobe Scout: engelska, franska, förenklad kinesiska och traditionell kinesiska

* Adobe Story Plus är inte tillgängligt på japanska, men kunder i Japan har åtkomst till den engelska versionen. Web Hosting är också tillgängligt i Japan, men gränssnittet är en kombination av engelska och japanska.

Systemkrav

Viktigt! Vid nästa stora release av Creative Cloud och nästa version av Lightroom CC kommer MAC OS X 10.10 eller senare att krävas för att dra nytta av de senaste funktionerna och tekniker i operativsystemet.

Medlemmar med äldre versioner av MAC OS X, till exempel 10.9, kan fortsätta att köra och installera aktuella Creative Cloud-program men de kommer inte att kunna installera och köra nästa stora release av Creative Cloud och Lightroom CC om de inte uppgraderar till en version av MAC OS X som stöds. Apple erbjuder en kostnadsfri uppdatering till den senaste versionen av MAC OS X (10.11).

Creative Cloud-webbplatsen

Creative Cloud-webbplatsen och kopplade webbplatser som Creative Cloud for teams, Adobe Admin Console och Enterprise Dashboard, är alla utformade för att fungera optimalt i de senaste versionerna av Chrome, Safari, Firefox och Internet Explorer. Webbplatsen bör fungera på äldre webbläsare men vissa funktioner kan bli svårare att använda med äldre versioner. Internet Explorer 9 och tidigare stöds inte.

Webbläsarkompatibilitet

Mac OS X

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Safari 7.x

Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Firefox 4 eller senare

Firefox 4 eller senare

Firefox 4 eller senare

Firefox 4 eller senare

Datorprogram

Med ett Creative Cloud-medlemskap kan du hämta och installera alla Creative-datorprogram, samt ytterligare program och onlinetjänster, på en lokal dator. De datorprogram som ingår i ditt medlemskap finns i både Mac OS X- och Windows®-versioner. Alla datorprogram i 2015 års utgåva av Creative Cloud har som lägsta operativsystemkrav Mac OS X 10.9 och Windows 7 eller senare. Tidigare versioner av Creative Cloud-program stöds av äldre operativsystem.

På följande sidor finns de fullständiga systemkraven för ditt Creative Cloud-program:

Adobe Acrobat DC

Adobe After Effects CC

Adobe Animate CC

Adobe Audition CC

Adobe Bridge CC

Adobe Dreamweaver CC

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Inspect

Adobe Edge Reflow

Adobe Extension Manager

ExtendScript Toolkit

Adobe Fireworks CS6

Adobe Flash Builder

Adobe Illustrator CC

Adobe InCopy CC

Adobe InDesign CC

Adobe Muse CC

Adobe PhoneGap

Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Prelude CC

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Story

Adobe Scout CC

Adobe SpeedGrade CC

Adobe-mobilappar

Adobes mobilappar är tillgängliga separat från datorprogrammen. Systemkraven för mobilapparna finns på respektive produktsidor.

Se mobilappar och besök produktsidan för dina favoritappar från Adobe.

SDK

Adobe Gaming SDK

Creative Cloud-datorprogrammet