Systemkrav

Creative Cloud-webbplatsen

Creative Cloud-webbplatsen och kopplade webbplatser som Adobe Admin Console är alla utformade för att fungera optimalt i de senaste versionerna av Google Chrome, Safari, Firefox och Microsoft Edge. Du kan få problem när du använder vissa funktioner på äldre webbläsarversioner.

Operativsystem Webbläsare som stöds

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Program för datorer och mobila enheter

För optimala prestanda med Creative Cloud-program rekommenderar vi att du håller datorns eller den mobila enhetens operativsystem uppdaterat. Använd inte versioner som är äldre än två versioner från den aktuella av Windows eller macOS. Använd inte versioner som är äldre än den version som kom före den nuvarande iOS-versionen eller två versioner tillbaka av Android på mobiler.

Klicka på länken nedan för ditt Creative Cloud-program om du vill läsa de kompletta systemkraven. Systemkraven för mobilappar finns i systemkraven för deras tillhörande datorprogram.

SDK:er

Creative Cloud-datorprogrammet

Följande krav gäller för Creative Cloud-datorprogrammet:

• Microsoft® Windows 7 (endast 64 bitar) och senare
  • Mac OS X v. 10.12 och senare
  • Internetanslutning

Uppfyller operativsystemet inte kraven? Du kan använda version 4.9 av Creative Cloud-datorprogrammet på äldre operativsystem som Windows 7 (32 bitar) till 10 (32 bitar) eller Mac OS X v10.10 till v10.11.

Språktillgänglighet

Creative Cloud-webbplatsen

Danska
Tyska
Engelska
Spanska
Franska
Italienska
Nederländska
Norska
Polska

Turkiska
Tjeckiska
Ryska
Japanska
Koreanska
Förenklad kinesiska
Brasiliansk portugisiska
Finska
Svenska

Creative Cloud-datorprogrammet

Tjeckiska
Danska
Tyska
Engelska
Spanska
Finska
Franska
Italienska
Japanska
Koreanska

Norska
Nederländska
Polska
Brasiliansk portugisiska
Ryska
Svenska
Turkiska
Förenklad kinesiska
Traditionell kinesiska

Creative Cloud-program

Som Creative Cloud-medlem kan du hämta och installera Creative Cloud-program på vilket som helst av de tillgängliga språken. Du kan alltså ha olika språkversioner av varje enskild produkt, helt efter dina behov. En fullständig lista över de tillgängliga språken för respektive Creative Cloud-program finns i produktlänkarna i avsnittet Systemkrav.

Program och tjänster med begränsad språktillgänglighet

Du kan välja mellan följande språk när du använder dessa produkter:

Adobe Gaming SDK: engelska

Adobe Muse: tyska, engelska, spanska, franska, nederländska, svenska och japanska

Adobe PhoneGap Build: engelska och franska

Adobe Photoshop Lightroom: tyska, engelska, spanska, franska, italienska, nederländska, portugisiska (Brasilien), svenska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska

Adobe Fonts: engelska, franska och japanska

Adobe Web Hosting: tyska, engelska, spanska, franska, nederländska, svenska och japanska*

Adobe Scout: engelska, franska, förenklad kinesiska och traditionell kinesiska

* Web Hosting är också tillgängligt i Japan, men gränssnittet är en kombination av engelska och japanska.