Creative Suite-program stöds inte på macOS 10.12 (Sierra), och därför kan det hända att många Creative Suite-installationsprogram inte fungerar som vanligt på macOS 10.12. Se informationen nedan för tillgängliga lösningar för att installera Creative Suite-program under macOS 10.12.

För en lista över systemkrav och testade operativsystem, se Systemkrav | Master Collection.

Creative Suite 6

Creative Cloud-medlemmar

Om du har ett Creative Cloud All Apps-medlemskap kan du installera Creative Suite 6-program från appen Adobe Creative Cloud. Du kan välja Creative Suite 6-versionen av Creative Cloud-program under alternativet Tidigare version. För mer information om hur du installerar en tidigare version, seHämta och installera Creative Cloud-program.

Evig licens för Creative Suite 6

Så här installerar du Creative Suite 6-program:

1. Montera skivavbildningsfilen för Creative Suite 6-programmet.

2. Öppna den monterade DMG-filen.

3. Högerklicka på Install.app och välj Öppna paketinnehåll i snabbmenyn.

4. Navigera till Innehåll> MacOS.

5. Dubbelklicka på den körbara Unix-filen Install.

Ett terminalfönster öppnas och initierar installationsprogrammet. Du kan välja att installera i testläge, använda ett serienummer eller verifiera ett Creative Cloud-medlemskap.

Creative Suite 5.5, 5 och 4

1. Montera skivavbildningsfilen för Creative Suite -programmet.

2. Öppna den monterade DMG-filen.

3. Högerklicka på Install.app och välj Öppna paketinnehåll i snabbmenyn.

Obs!

Högerklicka på Setup.app för Creative Suite 4.

4. Navigera till Innehåll> MacOS.

5. Dra den körbara Unix-filen till Terminalen.

Obs!

Navigera till > Verktyg för att öppna Terminalfönstret.

6. Tryck på Retur för att starta installationsprogrammet.