Installera Creative Suite på macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra) och macOS 10.14 (Mojave)

Creative Suite-program stöds inte på macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra) och macOS 10.14 (Mojave). Därför kanske många av installationsprogrammen för Creative Suite inte fungerar normalt på dem. Se informationen nedan för tillgängliga sätt att kringgå problem för att installera Creative Suite-program under macOS 10.12–10.14.

Obs!

Du kan inte installera Creative Suite-program på macOS 10.15 (Catalina).

För en lista över systemkrav och testade operativsystem, se Systemkrav | Master Collection.

Creative Suite 6

Så här installerar du Creative Suite 6-program:

1. Montera skivavbildningsfilen för Creative Suite 6-programmet.

2. Öppna den monterade DMG-filen.

3. Högerklicka på Install.app och välj Öppna paketinnehåll i snabbmenyn.

4. Navigera till Innehåll> MacOS.

5. Dubbelklicka på den körbara Unix-filen Install.

Ett terminalfönster öppnas och initierar installationsprogrammet. Du kan välja att installera i testläge, använda ett serienummer eller verifiera ett Creative Cloud-medlemskap.

Creative Suite 5.5, 5 och 4

1. Montera skivavbildningsfilen för Creative Suite -programmet.

2. Öppna den monterade DMG-filen.

3. Högerklicka på Install.app och välj Öppna paketinnehåll i snabbmenyn.

Obs!

Högerklicka på Setup.app för Creative Suite 4.

4. Navigera till Innehåll> MacOS.

5. Dra den körbara Unix-filen till Terminalen.

Obs!

Navigera till > Verktyg för att öppna Terminalfönstret.

6. Tryck på Retur för att starta installationsprogrammet.