Så här hämtar du tidigare version av appar som inte går att prenumerera på.

Så här hämtar du äldre program som du köpt från Adobe

1. Logga in på ditt Adobe-konto.

2. I navigeringsfältet längst upp klickar du på Planer. (Du kan uppmanas att bekräfta ditt lösenord.)

Välj planer från navigeringsfältet på kontosidan.
  3. I den vänstra rutan ska du klicka på Orderhistorik.

Välj orderhistorik från alternativ till vänster.
  4. Hitta programmet som du vill hämta under Objekt och klicka på Hämtningsbara filer och serienummer.

Välj Hämtningsbara filer och serienummer för programmet du vill hämta.

Kan du inte hitta ditt program eller plan? Kontakta oss om du behöver hjälp med att installera äldre program.

5. Klicka på Hämta och följ instruktionerna som visas på skärmen.

På skärmen Orderhistorik klickar du på Hämta för din valda produkt.

Obs!

Viktigt: Säkerhetskopiera dina hämtade program till offlinemedia, exempelvis en DVD eller en nätverksenhet. Med en säkerhetskopia har du har fortsatt åtkomst till programmet i fall det är inte tillgängligt från Adobe.com.

Kan du inte hitta ditt program eller plan?

Kontakta oss om du behöver installera om ett äldre program, men ser inte det i ditt konto.

Så här hämtar du äldre program som du köpt från andra affärer

Kontakta oss om du behöver installera ett äldre program som du har köpt från annan affär en Adobe, såsom Amazon, Best Buy, eller Costco.