Så här hämtar du tidigare version av appar som inte går att prenumerera på.

Så här hämtar du äldre program som du köpt från Adobe

1. Logga in på ditt Adobe-konto.

2. Klicka på ordernumret för programmet du vill hämta under Orderhistorik.

Klicka på ordernumret från Orderhistorik
  3. Klicka på Hämtningar och serienummer

Välj Hämtningar och serienummer för programmet du vill hämta.
  4. Klicka på hämtningslänken för filen som du vill hämta och följ instruktionerna på skärmen.

På skärmen Orderhistorik klickar du på Hämta för din valda produkt.

Obs!

Viktigt: Säkerhetskopiera dina hämtade program till offlinemedia, exempelvis en DVD eller en nätverksenhet. Med en säkerhetskopia har du har fortsatt åtkomst till programmet i fall det är inte tillgängligt från Adobe.com.

Kan du inte hitta ditt program eller plan?

Adobe tillhandahåller installationsprogram endast för aktuella program och den tidigare huvudversionen av programmen. (Acrobat är ett undantag: Vi erbjuder endast de aktuella versionerna för att säkerställa att du har de senaste säkerhetsuppdateringarna.) Vi tillhandahåller inte installationsprogram för program som vi inte längre säljer. Hitta länkar till de program som är tillgängliga att hämta.