Du kan använda startloggfiler till att felsöka problem med att starta Creative Suite- (CS) och Creative Cloud-produkter (CC). Alla CS- och CC-produkter använder delade tekniker som hanterar EULA-godkännande, aktivering, registrering, inloggning med Adobe-id och testarbetsflöden.

Loggfiler

• PDApp.log – Innehåller anrop mellan startkomponenterna.
  • Oobelib.log – Innehåller de åtgärder du tillämpade i användargränssnittet vid startprocessen.
  • Amt3.log – Innehåller information relaterad till licensiering.

Loggfilsplatser

Windows XP

• \Dokument och inställningar\<current user>\Lokal\Programdata\temp

Windows Vista, 7 eller 8

• \Användare\<current user>\AppData\Lokal\temp

Mac OS

• amt3.log och oobelib.log: /tmp (för Creative Cloud -produkter från 2013 och tidigare)
  • amt3.log och oobelib.log: /Användare/<current user>/Bibliotek/Loggar (för Creative Cloud-produkter från 2014 och senare)
  • PDapp.log: /Användare/<current user>/Bibliotek/Loggar