Kan inte logga in på Creative Cloud-datorprogram eller Packager | Proxymiljö

Problem: Fel vid inloggning till Creative Cloud-datorprogrammet eller Creative Cloud Packager

När du försöker logga in till Creative Cloud-datorprogrammet eller Creative Cloud Packager får du ett felmeddelande som liknar följande:

• ”Anslut till internet och försök igen”
  • ”Inloggning är inte möjlig. Kontakta supporten”

Du kan inte tillhandahålla autentiserande proxyinloggningsuppgifter.

Lösningar

Gör något av följande:

• Uppdatera Creative Cloud-datorprogrammet till den aktuella versionen här.

Obs! Creative Cloud-datorprogrammet installeras automatiskt när du installerar någon av datorprodukterna. För instruktioner, se Installera, uppdatera eller avinstallera program.
  • Uppdatera Creative Cloud Packager till den senaste versionen. För CCT- och CCE-administratörer är den uppdaterade versionen tillgänglig via administratörskonsolen för Team respektive Adobes licensieringswebbplats (LWS).

Ytterligare information

Dessa fel uppstår när du arbetar i en nätverksmiljö bakom en autentiserande proxy med hjälp av ett automatiskt proxy-konfigurationsskript.