När du hämtar ditt första program kommer Adobe Creative Cloud-datorprogrammet att installeras samtidigt. Det använder du för att hantera kommande hämtningar.

Hämta och installera

Hämta ditt första köpta program

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. I Creative Cloud-programkatalogen klickar du på Hämta-knappen för det program du vill hämta. Hämtningen av programmet startar.

3. Dubbelklicka på den hämtade filen för att starta installationen.

På Mac:
    den hämtade filen har namnet _Installer.dmg.

På Windows:
    den hämtade filen har namnet _Set-Up.exe.

4. När installationsfönstret öppnas loggar du in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord ifall du inte redan är inloggad.

5.  Fyll i det korta frågeformuläret som öppnas på skärmen och klicka på Fortsätt.

6. Klicka på Starta installation för att installera programmet.

Programmet startas automatiskt när installationen är klar.

Obs!

Om du vill hämta mobilappar går du till katalogen Mobilappar.

Hämta en testversion

1. I Creative Cloud-programkatalogen klickar du på Hämta testversion för det program du vill hämta.

2. Fyll i det korta frågeformuläret som öppnas på skärmen och klicka på Logga in.

Om du inte har något Adobe ID klickar du på Registrera dig för ett Adobe ID och följer anvisningarna för att skapa ett.

3. När du loggat in påbörjas hämtningen av din testversion.

4. Testversionen installeras och startas automatiskt när hämtningen är slutförd. Din kostnadsfria testperiod påbörjas då.

Om du har problem med att hämta program finns information i Felsökning för hämtning och installation av Creative Cloud.

Obs!

Du kan när som helst konvertera din testversion till ett fullständigt medlemskap. Mer information finns i Konvertera en testversion till ett betalt Creative Cloud-medlemskap.

Hämta fler program med Creative Cloud-datorprogrammet

1. Klicka på ikonen för Creative Cloud, som finns i Aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (Mac OS), för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Om den inte redan är vald klickar du på fliken Apps överst i fönstret.

Du ser det installerade programmet samt en lista över andra program du kan bläddra bland och installera.

3. I avsnittet Alla program bläddrar du till det program du vill installera.

4. Klicka på Installera för att starta hämtningen av programmet.

Frågor och svar

Vilka är systemkraven för mitt program?

De fullständiga systemkraven för ditt Creative Cloud-program finns i Systemkrav | Creative Cloud.

Var kan jag hämta Adobe Creative Cloud-datorprogrammet?

Du kan ladda ned Creative Cloud-datorprogrammet på Adobe.com samt genom att använda direktlänkar för nedladdning. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-datorprogrammet.

Varför får jag ett meddelande om att jag är i testversionsläge, även fast jag har köpt ett medlemskap i Creative Cloud?

Information om felmeddelanden om att du fortfarande är i testversionsläge eller att din testversion gått ut finns i Stoppa Creative Cloud från att visa testversionsläge efter köp