När du hämtar ditt första program kommer Adobe Creative Cloud-datorprogrammet att installeras samtidigt. Det använder du för att hantera kommande hämtningar.

Så här hämtar du ditt första Creative Cloud-program

1. Öppna Creative Cloud-webbplatsen. (Logga in om du ombeds göra det.)

Gå till Creative Cloud-webbplatsen
  2. Klicka på Hämta bredvid det program som du vill hämta. Hämtningen av programmet startar.

Letar du efter mobilappar? Klicka på fliken Mobilappar högst upp på sidan.

3. Dubbelklicka på den hämtade filen för att starta installationen.

macOS: den hämtade filen har namnet _Installer.dmg.

Windows: den hämtade filen har namnet _Set-Up.exe.

4. När installationsfönstret öppnas loggar du in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord ifall du inte redan är inloggad.

5.  Fyll i det korta frågeformuläret som öppnas på skärmen och klicka på Fortsätt.

6. Klicka på Starta installation för att installera programmet.

Programmet startas automatiskt när installationen är klar.

Så här hämtar du fler program från Creative Cloud-webbplatsen

1. Öppna Creative Cloud-webbplatsen. (Logga in om du ombeds göra det.)

Gå till Creative Cloud-webbplatsen
  2. Klicka på Installera bredvid det program som du vill hämta.

Letar du efter mobilappar? Klicka på fliken Mobilappar högst upp på sidan.

Frågor och svar

De fullständiga systemkraven för ditt Creative Cloud-program finns i Systemkrav | Creative Cloud.

Du kan hämta Creative Cloud-datorprogrammet på Creative Cloud-webbplatsen

Information om felmeddelanden om att du fortfarande är i testversionsläge eller att din testversion gått ut finns i Stoppa Creative Cloud från att visa testversionsläge efter köp