Tabellen nedan visar var det finns information om specifik Adobe-support för 64-bitars operativsystem.

Obs! Även om de flesta programmen i Adobe Creative Suite 5 är 32-bitars kan de köras på 64-bitars Windows-system. Undantagen är: Adobe Premiere Pro CS5 och After Effects CS5 vilka är enbart 64-bitars. En djupintervju om 64-bitars databearbetning och värdet av det finns i bloggen av Scott Byer, programarkitekt för Adobe Photoshop.

Produkt Kompatibilitet
Acrobat Läs även följande TechNotes:
Acrobat 3D Acrobat 3D stöds på 64-bitars Windows enligt
systemkrav och kan köras som 32-bitars-program.
Flash Professional CC

Flash Professional CC är ett 64-bitars-program och stöds enbart på 64-bitars operativsystem. Installation av Flash Professional CC blockeras på 32-bitars operativsystem.

Flash Professional CS6 stöds både på 32- och 64-bitars operativsystem. Men det fungerar i 32-bitarsläge på 64-bitars system. Se Systemkrav.

Flash Player Se Flash Player-support på 64-bitars operativsystem.
Creative Suite 5 (inklusive Flash Professional och andra program) Se avsnittet "Adobe-support för 64-bitars operativsystem" i Adobe Creative Suite 5 FAQ.
FrameMaker FrameMaker 9 har testats i 64-bitars Vista och det finns inga kända problem för 64-bitarsversionen av operativsystemet. FrameMaker 9 är inte ett 64-bitarsprogram och körs i 64-bitars Windows i 32-bitars kompatibilitetsläge.
Photoshop Elements Photoshop Elements 8 körs i 32-bitarsläge på 64-bitars system. För kompatibilitetsproblem med tidigare versioner av Photoshop Elements med Windows Vista ska du läsa Photoshop Elements kompatibilitet med Windows Vista.
Premiere Elements Premiere Elements 8 körs i 32-bitarsläge på 64-bitars system. För problem med tidigare versioner ska du läsa Premiere Elements kompatibilitet med Windows Vista.