Registrering – Anslutningsfel | CS3

Problem

När du startar en CS3-produkt, Acrobat 8 eller Photoshop Elements 6 i Mac OS 10, visas en tom skärm för registrering.
Ett fel "Registrering – Anslutningsfel" inträffar när du försöker registrera programvaran.

Registrering – Anslutningsfel

Lösning

Klicka på Registrera aldrig i registreringsfönstret.

Ytterligare information

Registreringstjänsten stänges när möjligheten att registrera programvarutitlar på http://www.adobe.com/ lades till.
Information om hur du söker efter och registrerar Adobe-programtitlar finns i Hitta serienumret.