Problem: Installationsfelet Lite diskutrymme

Vid installation av en produkt visas ett eller båda av följande meddelanden i programmets installationsloggfil:

• Avslutningskod: 30 – Installationen gjordes med fel p.g.a. lågt diskutrymme
  • Avslutningskod: 31 – Installationen misslyckades p.g.a. lågt diskutrymme

Lösning 1: Frigör hårddiskutrymme

Frigör tillräckligt med utrymme på hårddisken för installationen av produkten. Installera sedan produkten på nytt.

Information om hur mycket utrymme som krävs finns i Systemkrav.

Lösning 2: Skapa ett lokalt administratörskonto

Skapa ett nytt lokalt användarkonto med administratörsbehörighet och logga in med det kontot. Installera sedan om produkten.

Windows 8

Windows 7