Problem: Creative Suite 6-program återgår till testläge

När du öppnar ett Creative Suite 6-program som ingår i Creative Cloud-medlemskapet visas ett meddelande om att du kör en testversion.

• Du har tidigare prenumererat på Creative Cloud och loggat in med ditt Adobe-ID för att få en licens för programvaran.
  • Acrobat visar felet "Konfigurationsfel 130:10".

Lösningar

Lösning 1: Inaktivera och starta om programmet för att sedan licensiera en av CS6-produkterna.

Obs! Anslut till Internet och utför stegen nedan. Välj en av följande produkter när du ombeds att starta en CS6-produkt: Photoshop, After Effects, Adobe Premiere Pro, InDesign, Flash Professional, Illustrator eller Dreamweaver.

1. Hämta installationsprogrammet för Adobe Application Manager för ditt operativsystem.
  2. Windows: http://www.adobe.com/se/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4773

Mac OS: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4774

3. Kör EXE- eller DMG-filen och installera Adobe Application Manager.
  4. Starta en CS6-produkt.
  5. Välj Hjälp > Inaktivera.
  6. Följ anvisningarna på skärmen och inaktivera produkten.
  7. Stäng produkten.
  8. Starta en CS6-produkt.
  9. Klicka på Acceptera i licensavtalets (EULA) dialogruta för att fortsätta.
  10. Logga in med ditt Adobe-ID.
  11. Stäng produkten när den har startats.
  12. Starta om produkten.
  13. Klicka på Licensiera den här programvaran.
  14. Logga in med ditt Adobe-ID.
  15. Starta önskad produkt.

Lösning 2: Uppdatera CS6-produkterna med Adobe Update Manager.

1. Starta Adobe Application Manager från genvägen eller alias.
  2. Windows: Välj Start > Alla program > Adobe Application Manager

Mac OS: Välj Program > Adobe Application Manager

3. Klicka på Uppdateringar uppe till vänster i Adobe Application Manager.
  4. Klicka på knappen Uppdatera alla nere till vänster.
  5. Utför steg 3–14 i Lösning 1 när alla tillgängliga produktuppdateringar är installerade.

Ytterligare information

Antal återstående dagar av testversionen som visas kan variera, t.ex. -1, 32000 eller 30.

Det här problemet kan även påverka Adobe Acrobat X och Flash Builder 4.6. Programmet kan oväntat stängas utan föregående varning eller felmeddelande.

Relaterade länkar