För att säkerställa att våra du har de senaste och bästa verktygen är Creative Cloud nu det enda alternativet för köp av programvara från Adobe. Mer information finns på sidan Adobe Creative Cloud.

CS6 Design Standard

Förverkliga dina idéer snabbt med programmen i Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard. Arbeta effektivt med komplexa filer i Adobe Photoshop® och Illustrator®. Använd de välbekanta verktygen i Adobe InDesign® för att få bättre kontroll över sidlayout och förarbeten till högkvalitativa trycksaker. Skapa avancerade multimediapublikationer för iPad och andra surfplattor.

Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard innehåller:

CS6 Design & Web Premium

Vidareutveckla din design med programmen i Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium. Skapa vackra digitala bilder med det branschledande Adobe Photoshop® CS6 Extended, utveckla sofistikerad och anpassningsbar vektorbaserad grafik med Adobe Illustrator® CS6 och fånga nya idéer var du än är med Adobe Touch Apps för iPad eller Android™.

Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium innehåller:

CS6 Production Premium

Med verktygen i Adobe® Creative Suite® 6 Production Premium kan du uttrycka alla dina idéer. Global prestandacache förbättrar arbetsflödet i Adobe After Effects®. Adobe Mercury Playback Engine är nu ännu kraftfullare med stöd för OpenCL- och NVIDIA® Maximus™-konfigurationer i Adobe Premiere® Pro.

Adobe® Creative Suite® 6 Production Premium innehåller:

CS6 Master Collection

Ingen kreativ utmaning blir för svår med Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection. Utforska nya sätt att designa för smartphones och surfplattor. Få snabbare bildredigering, förbättrad animering och skapa design som gör avtryck. Uttryck dig obehindrat med den branschledande designmiljön.

Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection innehåller: