Adobe Fill & Sign är ett nytt Adobe-program som ingår som en del i Adobe Document Cloud. Tills möjligheten att skicka formulär direkt från Adobe Fill & Sign har lagts till, kan du använda flikarna Filer och Skicka och spåra för dina utskick.

Skicka och spåra

Du kan skicka formulär (eller göra det tillgängligt via en offentlig länk) med Adobe Send & Track:

1. Logga in till Adobe Document Cloud på https://cloud.acrobat.com/send med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekontor (Facebook eller Google).

2. Klicka på Välj filer som ska skickas eller Lägg till filer, och välj sedan Document Cloud-filer.

3. Markera PDF-formuläret och klicka sedan på Fortsätt.

Välj ditt PDF-formulär
  4. Gör något av följande:

• Om du vill dela formulärlänken klickar du på Skapa länk och kopierar sedan den skapade länken. Du kan nu använda den kopierade länken i en e-postklient för att dela dem med andra.
    • Om du vill skicka formuläret direkt härifrån väljer du Skicka personliga inbjudningar, lägger till e-postadresser för mottagarna i fältet Skicka till och klickar sedan på Skicka.
    Skapa länk eller skicka formuläret