11 december 2017 avslutas produktlivscykeln för Adobe Drive. I det här dokumentet finns svar på några vanliga frågor.

Produktlivscykelns upphörande innebär detta för Adobe Drive:

1. Åtkomst ges inte längre till Adobe Drive-installationsprogrammet.
  2. Inge fler funktionsförbättringar läggs till.
  3. Inga ytterligare felkorrigeringar görs.
  4. Adobes kundtjänst kommer inte längre felsöka eller ge support för problem eller frågor som rör Adobe Drive.

Adobe Drive CC är inte kompatibelt med och stöds inte i arbetsflöden där version CC 2017 eller senare versioner av datorprogrammen Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy och Adobe Bridge används. Se Adobe Drive CC är inte kompatibelt med Creative Cloud 2017-datorprogram.

Adobe Drive CC och senare versioner kan inte installeras på macOS Sierra och senare versioner av macOS. Se Adobe Drive och Sierra | macOS 10.2.

På en övergripande nivå är beslutet att avsluta produktlivscykeln för Adobe Drive fattat för att ge integrerade resurshanteringslösningar till Creative Cloud-användare på ett sätt som utnyttjar marknaden för digital resurshantering (DAM) med branschledande teknologi och design av användargränssnitt.

Adobe rekommenderar att Adobe Experience Manager-datorprogrammet används.

Kontakta återförsäljaren av din resurshanteringslösning.

Kontakta Adobes kundsupport om dessa frågor och svar inte innehåller den information du behöver.

Kunder med Creative Cloud for teams kan gå till Kontakta oss.

Kunder med Creative Cloud for enterprise kan kontakta Adobes kundsupport via Admin Console.