Adobe Drive CC är inte kompatibelt och stöds inte av arbetsflöden i CC 2017 eller senare versioner av skrivbordsprogrammen Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy och Adobe Bridge.

Adobe Drive fungerar även i fortsättningen med tidigare versioner av de CC-skrivbordsprogram som stöds.

Exempel på kända fel

• Det går inte att checka in hanterade filer i CC 2017-skrivbordsprogam (kraschar eller så checkas inte filer in)
  • Redigering av tillgångar offline leder till att skrivbordsprogram stängs av oväntat
  • Det går inte att ansluta till ett DAM när datorn startas om

Lösning

När du installerar ett nytt Creative Cloud 2017-program tas som standard tidigare versioner av programmet bort från datorn. Om du vill flytta CC 2017-programmen och fortsätta använda Adobe Drive kan du välja att behålla tidigare versioner av de tillämpliga CC-programmen som har installerats. För att göra det ska du klicka på Avancerade alternativ i Creative Clouds skrivbordsprogram och avmarkera kryssrutan Ta bort tidigare versioner i uppdateringsdialogrutan.