Aktivera webbläsarbaserad inloggning

När du som är administratör skapar och distribuerar paket måste slutanvändarna starta Creative Cloud-datorprogrammet för att komma igång med Adobes produkter och tjänster. När användarna startar programmet behöver de logga in.

Användarna måste som standard logga in med Creative Cloud-skrivbordsprogrammet. Du kan dock välja att omdirigera användarna så att de loggar in via webbläsaren.

Välj Aktivera webbläsarbaserad inloggning om du vill att användarna ska logga in via webbläsaren.

Aktivera webbläsarbaserad inloggning

Slutanvändarupplevelsen

Om du som slutanvändare inte är inloggad när du startar Creative Cloud-skrivbordsprogrammet omdirigeras du till en inloggningssida via din standardwebbläsare.

När du har loggat in visas det här meddelandet:

Inloggningen lyckades

När du återgår till Creative Cloud-skrivbordsprogrammet visas standardpanelen.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online