När du som administratör skapar ett paket och distribuerar hanterade paket (för Namngiven användarlicensiering) eller paket för licensiering av delade enheter måste dina användare starta Creative Cloud-datorprogrammet innan de kan använda Adobes produkter och tjänster. När användarna startar programmet behöver de logga in.

Användarna måste som standard logga in med Creative Cloud-skrivbordsprogrammet. Du kan dock välja att omdirigera användarna så att de loggar in via webbläsaren.

Välj Aktivera webbläsarbaserad inloggning om du vill att användarna ska logga in via webbläsaren.

Aktivera webbläsarbaserad inloggning

Slutanvändarupplevelsen

Om du som slutanvändare inte är inloggad när du startar Creative Cloud-skrivbordsprogrammet omdirigeras du till en inloggningssida via din standardwebbläsare.

När du har loggat in visas ett meddelande om att:

Inloggningen lyckades

När du återgår till Creative Cloud-skrivbordsprogrammet visas standardpanelen.