Konvertera till eller från PDF-format med en snabbåtgärd

Konvertera filer snabbt till eller från PDF-format med Adobe Express så att du kan samarbeta på det sätt som är passar ditt team bäst.

Konvertera till PDF

Konvertera Microsoft Word, Excel, Powerpoint eller bildfiler till PDF-format, för att portera eller samarbeta i dokument.

Testa det i appen!

Konvertera filer till PDF-format i Adobe Express på webben.

1. På menyn Prova en snabbåtgärd på Adobe Express-startsidan väljer du PDFKonvertera till PDF.

2. Leta reda på en fil på din enhet.

3. Välj Hämta.

Konvertera från PDF

Exportera PDF-filer till Microsoft Word-, Excel- eller Powerpoint-dokument samt bildfiler, t.ex. JPEG- eller PNG-filer.

Testa det i appen!

Exportera PDF-filer till andra filtyper med snabbåtgärder i Adobe Express på webben.

1. På menyn Prova en snabbåtgärd på Adobe Express-startsidan väljer du  PDFKonvertera från PDF.

2. Leta reda på en fil på din enhet.

3. Välj ett filformat på rullgardinsmenyn Konvertera din PDF till

4. Välj Hämta.

Vad händer sen?

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?