Användarhandbok Avbryt

Adobe Express för Android

1. Användarhandbok om Adobe Express
  2. Introduktion
    1. Översikt av Adobe Express
    2. Nyheter i Adobe Express
    3. Systemkrav för Adobe Express
    4. Kortkommandon i Adobe Express
    5. Vanliga frågor om Adobe Express
    6. Kända fel i Adobe Express
    7. Vanliga frågor om den kostnadsfria provperioden på Adobe Express
    8. Progressiv webbapp
    9. Lägg till Adobe Express-webbläsartillägget
  3. Skapa och redigera grafik, foton och videor
    1. Arbeta med kreativa resurser i Adobe Photoshop och Adobe Illustrator
    2. Importera och förbättra PDF-filer i Adobe Express
    3. Komma igång med Adobe Express-mallar
    4. Skapa en ny mall från grunden
    5. Skapa en webbsida med Adobe Express
    6. Lägg till flera sidor i Adobe Express
    7. Skapa en video med Adobe Express
    8. Hitta och skicka ID för Adobe Stock-innehåll
    9. Animera text och foton med Adobe Express
    10. Importera färgteman från Adobe Color
    11. Översätt filer och mallar
    12. Arbeta med lager
  4. Bakgrunder
    1. Lägg till en bakgrundsbild i designen
    2. Ta bort bakgrunder för videor enkelt
    3. Ersätt sidbakgrunder från bilder
  5. Generativ AI
    1. Generera en bild från text med generativ AI
    2. Generera texteffekter med generativ AI
    3. Infoga eller ersätt objekt i en bild med Generativ fyllning
    4. Ta bort objekt från en bild med Generativ fyllning
    5. Generera redigerbara mallar med Text till mall (Beta)
  6. Skapa och hantera varumärken
    1. Skapa ett varumärke i Adobe Express
    2. Hantera delade varumärken i Adobe Express
    3. Lägg till anpassade teckensnitt
  7. Schemaläggaren för innehåll
    1. Översikt av schemaläggaren för innehåll
    2. Anslut konton i sociala medier
    3. Schemalägg och publicera inlägg i sociala medier
    4. Mediespecifikationer för inlägg i sociala medier
  8. Snabbåtgärder
    1. Ändra storlek på en bild med snabbåtgärder
    2. Ta bort bakgrunden från bilder med snabbåtgärder
    3. Konvertera bilders filformat med hjälp av snabbåtgärder
    4. Beskär en bild med snabbåtgärder
    5. Animera en figur från ljud
    6. Lägg till bildtexter i videor med hjälp av snabbåtgärder
    7. Trimma videor med snabbåtgärder
    8. Ändra storlek på en video med snabbåtgärder
    9. Konvertera till GIF från en video med snabbåtgärder
    10. Konvertera videor till MP4-format med snabbåtgärder
    11. Beskär en video med snabbåtgärder
    12. Sammanfoga videor och bilder med snabbåtgärder
    13. Konvertera till eller från PDF-format med snabbåtgärder
    14. Redigera PDF-text och PDF-bilder med snabbåtgärder
    15. Kombinera filer till en PDF med snabbåtgärder
    16. Ordna sidor i en PDF med hjälp av snabbåtgärder
    17. Generera en QR-kod med snabbåtgärder
    18. Vanliga frågor om snabbåtgärder
  9. Publicera och dela
    1. Samarbeta och kommentera i Adobe Express
    2. Var värd för ett projekt med Adobe Express
    3. Skapa och dela Creative Cloud Libraries
    4. Kopiera filer mellan konton
    5. Integritet och behörighet
  10. Adobe Express på mobilen
    1. Adobe Express för iOS
    2. Vanliga frågor om inaktivering av remixbara länkar i Adobe Express
    3. Adobe Express för Android
    4. Hantera prenumerationer på Adobe Express i iOS
    5. Hantera prenumerationer på Adobe Express på Android
    6. Hantera prenumerationer på Adobe Express i Samsung Galaxy Store
  11. Adobe Express for Education
    1. Rita med penslar
    2. Vanliga frågor om Adobe Express for Education
    3. Vanliga frågor om Adobe Express for Education för lärare
    4. Vanliga frågor om Adobe Express for Education för studerande
    5. Vanliga frågor om introduktionen till Adobe Express for Education

Lär dig logga in och arbeta med Adobe Express för att skapa egen design på Android.

I den här artikeln lär du dig använda både de kostnadsfria funktionerna och premiumfunktionerna i Adobe Express så att du kan skapa och smidigt dela design i sociala medier och på andra sätt.

Logga in

Har du inte Adobe Express för mobilen? Gå till Google Play och hämta Adobe Express-appen.

Komma igång med Adobe Express

1. Tryck på ikonen för Adobe Express-appen på din Android-enhet.
  2. Logga in med ditt Adobe ID, Apple ID, Facebook eller Google-konto.
  3. När du har loggat in kan du börja skapa, importera, redigera och dela grafik, foton och videor.

Bekanta dig med arbetsytan

• Kostnadsfria foton
  • Galleri
  • Bibliotek
  • Bakgrunder
  • Enhetlig färg

Kostnadsfria foton – Hitta kostnadsfria stockfoton i Adobe Express

Galleri – Få tillgång till ditt eget fotogalleri.

Bibliotek – Gå till ditt Creative Cloud-bibliotek för att dra mediefiler som har synkroniserats på andra enheter till arbetsytan.

Bakgrunder – Sök efter en fördefinierad bakgrund. Du kan välja mer än en bakgrund i taget och lägga till i ditt projekt.

Enhetlig färg – Välj en enhetlig färg som bakgrund.

Skapa design och collage

Kom igång med att skapa egen design i några enkla steg.

1. Öppna Adobe Express. Klicka på ikonen +.

startsida

2. Välj önskat designalternativ på arbetsytans meny. Klicka på Lägg till.

lägg till

3. Välj en egen storlek för ditt projekt eller en förvald storlek som är utformad för att passa sociala medier, tryckta medier, blogginlägg och annat.

storlek

4. Skapa ditt projekt.

redigera

• Färger – Välj ett anpassat färgschema eller välj en färgpalett som föreslås i programmet.
    • Animering – Animera din text och bakgrund.
    • Layout – Välj layout och collagestruktur, kantbredd och utforska förvalda designteman.
    • Varumärke – Importera dina varumärkesresurser snabbt med en tryckning.
    • Ändra storlek – Ändra den egna storleken för projektet eller välj ett annat förvalt storleksalternativ.
  5. Lägg till flera sidor i projektet

•  Lägg till – Skapa ett nytt dokument i ditt projekt.
    •  Duplicera – Replikera din design på en ny sida.
    •  Kasta – Radera en sida.
  6. Redigera projektet.

redigera

• Text – Lägg till ny text och anpassa teckensnitt, färg, opacitet och annat.
    • Designresurser – Lägg till fler designresurser i projektet.
    • Bilder – Här hittar du dina bibliotek, dina mönster, ditt fotobibliotek, dina filer, din kamera, kostnadsfria foton, Adobe Stock och Lightroom.
    • Ikoner – Sök bland och lägg till fördefinierade ikoner.
    • Bakgrunder – Sök bland och lägg till en fördefinierad bakgrund.
    • Logotyper – Få tillgång till din logotyp eller lägg till en ny logotyp från bibliotek eller ditt eget fotobibliotek.

Dina projekt

Välj Dina projekt nere till höger. Du kan se dina nuvarande och tidigare projekt här.

projekt

1. Välj en enskild miniatyrbild för att öppna ditt projekt helt.

2. I den här vyn kan du ta bort, redigera eller duplicera projektet, och om du trycker på ikonen Mer (...) kan du byta namn på projektet

3. På menyn längst ned kan du snabbt dela ditt arbete i sociala medier, och om du väljer ikonen Mer (...) kan du dela det direkt med dina kontakter eller en annan app.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?