Användarhandbok Avbryt

Adobe Express för Android

1. Användarhandbok för Adobe Express
  2. Introduktion
    1. Översikt av Adobe Express
    2. Nyheter i Adobe Express
    3. Systemkrav för Adobe Express
    4. Kortkommandon | Adobe Express
    5. Adobe Express | Vanliga frågor
    6. Versionsinformation
  3. Skapa och redigera grafik, foton och videor
    1. Komma igång med Adobe Express-mallar
    2. Skapa flera sidor i Adobe Express
    3. Skapa en webbsida med hjälp av Adobe Express
    4. Skapa en video med hjälp av Adobe Express
    5. Animera texter och foton
    6. Importera färgteman från Adobe Color
  4. Skapa och hantera varumärken
    1. Skapa och hantera ditt varumärke i Adobe Express
    2. Lär dig hantera delade varumärken och varumärkesresurser i Adobe Express
    3. Använda anpassade teckensnitt i Adobe Express
  5. Schemaläggaren för innehåll
    1. Översikt av Schemaläggaren för innehåll
    2. Anslut konton i sociala medier
    3. Schemalägg och publicera inlägg i sociala medier
    4. Mediespecifikationer för inlägg i sociala medier
  6. Snabbåtgärd
    1. Ändra storlek på dina bilder med en snabbåtgärd
    2. Ta bort bakgrunden från bilder med en snabbåtgärd
    3. Konvertera bilder till JPG- eller PNG-format med en snabbåtgärd
    4. Trimma videor med en snabbåtgärd
    5. Ändra storlek på videor med en snabbåtgärd
    6. Konvertera till GIF-format med en snabbåtgärd
    7. Beskär videor med en snabbåtgärd
    8. Lär dig konvertera och exportera PDF-filer med en snabbåtgärd
    9. Redigera PDF-text och PDF-bilder med snabbåtgärder
    10. Kombinera PDF-filer och ordna PDF-sidor med snabbåtgärder
    11. Vanliga frågor | Snabbåtgärder
  7. Publicera och dela
    1. Samarbeta och dela på Adobe Express
    2. Värdlagra dina Adobe Express-projekt
    3. Skapa och använda Creative Cloud Libraries
    4. Överföra projekt mellan konton
    5. Integritet och behörighet
  8. Adobe Express på mobilen
    1. Adobe Express för iOS
    2. Adobe Express för Android
    3. Hantera prenumerationer på Adobe Express i iOS
    4. Hantera prenumerationer på Adobe Express på Android
    5. Hantera prenumerationer på Adobe Express i Samsung Galaxy Store
  9. Adobe Express for Education
    1. Adobe Express for Education
    2. Lärare – allt ni behöver veta om Adobe Express for Education
    3. Elever – allt ni behöver veta om Adobe Express for Education

Lär dig logga in och arbeta med Adobe Express för att skapa egen design på Android.

I den här artikeln lär du dig använda både de kostnadsfria funktionerna och premiumfunktionerna i Adobe Express så att du kan skapa och smidigt dela design i sociala medier och på andra sätt.

Logga in

Har du inte Adobe Express för mobilen? Gå till Google Play och hämta Adobe Express-appen.

Komma igång med Adobe Express

1. Tryck på ikonen för Adobe Express-appen på din Android-enhet.
  2. Logga in med ditt Adobe ID, Apple ID, Facebook eller Google-konto.
  3. När du har loggat in kan du börja skapa, importera, redigera och dela grafik, foton och videor.

Bekanta dig med arbetsytan

• Kostnadsfria foton
  • Galleri
  • Bibliotek
  • Bakgrunder
  • Enhetlig färg

Kostnadsfria foton – Hitta kostnadsfria stockfoton i Adobe Express

Galleri – Få tillgång till ditt eget fotogalleri.

Bibliotek – Gå till ditt Creative Cloud-bibliotek för att dra mediefiler som har synkroniserats på andra enheter till arbetsytan.

Bakgrunder – Sök efter en fördefinierad bakgrund. Du kan välja mer än en bakgrund i taget och lägga till i ditt projekt.

Enhetlig färg – Välj en enhetlig färg som bakgrund.

Skapa design och collage

Kom igång med att skapa egen design i några enkla steg.

1. Öppna Adobe Express. Klicka på ikonen +.

startsida

2. Välj önskat designalternativ på arbetsytans meny. Klicka på Lägg till.

lägg till

3. Välj en egen storlek för ditt projekt eller en förvald storlek som är utformad för att passa sociala medier, tryckta medier, blogginlägg och annat.

storlek

4. Skapa ditt projekt.

redigera

• Färger – Välj ett anpassat färgschema eller välj en färgpalett som föreslås i programmet.
    • Animering – Animera din text och bakgrund.
    • Layout – Välj layout och collagestruktur, kantbredd och utforska förvalda designteman.
    • Varumärke – Importera dina varumärkesresurser snabbt med en tryckning.
    • Ändra storlek – Ändra den egna storleken för projektet eller välj ett annat förvalt storleksalternativ.
  5. Lägg till flera sidor i projektet

•  Lägg till – Skapa ett nytt dokument i ditt projekt.
    •  Duplicera – Replikera din design på en ny sida.
    •  Kasta – Radera en sida.
  6. Redigera projektet.

redigera

• Text – Lägg till ny text och anpassa teckensnitt, färg, opacitet och annat.
    • Designresurser – Lägg till fler designresurser i projektet.
    • Bilder – Här hittar du dina bibliotek, dina mönster, ditt fotobibliotek, dina filer, din kamera, kostnadsfria foton, Adobe Stock och Lightroom.
    • Ikoner – Sök bland och lägg till fördefinierade ikoner.
    • Bakgrunder – Sök bland och lägg till en fördefinierad bakgrund.
    • Logotyper – Få tillgång till din logotyp eller lägg till en ny logotyp från bibliotek eller ditt eget fotobibliotek.

Dina projekt

Välj Dina projekt nere till höger. Du kan se dina nuvarande och tidigare projekt här.

projekt

1. Välj en enskild miniatyrbild för att öppna ditt projekt helt.

2. I den här vyn kan du ta bort, redigera eller duplicera projektet, och om du trycker på ikonen Mer (...) kan du byta namn på projektet

3. På menyn längst ned kan du snabbt dela ditt arbete i sociala medier, och om du väljer ikonen Mer (...) kan du dela det direkt med dina kontakter eller en annan app.