Användarhandbok Avbryt

Adobe Express för iOS

1. Användarhandbok för Adobe Express
  2. Introduktion
    1. Översikt av Adobe Express
    2. Nyheter i Adobe Express
    3. Systemkrav för Adobe Express
    4. Kortkommandon | Adobe Express
    5. Adobe Express | Vanliga frågor
    6. Versionsinformation
  3. Skapa och redigera grafik, foton och videor
    1. Komma igång med Adobe Express-mallar
    2. Skapa flera sidor i Adobe Express
    3. Skapa en webbsida med hjälp av Adobe Express
    4. Skapa en video med hjälp av Adobe Express
    5. Animera texter och foton
    6. Importera färgteman från Adobe Color
  4. Skapa och hantera varumärken
    1. Skapa och hantera ditt varumärke i Adobe Express
    2. Lär dig hantera delade varumärken och varumärkesresurser i Adobe Express
    3. Använda anpassade teckensnitt i Adobe Express
  5. Schemaläggaren för innehåll
    1. Översikt av Schemaläggaren för innehåll
    2. Anslut konton i sociala medier
    3. Schemalägg och publicera inlägg i sociala medier
    4. Mediespecifikationer för inlägg i sociala medier
  6. Snabbåtgärd
    1. Ändra storlek på dina bilder med en snabbåtgärd
    2. Ta bort bakgrunden från bilder med en snabbåtgärd
    3. Konvertera bilder till JPG- eller PNG-format med en snabbåtgärd
    4. Trimma videor med en snabbåtgärd
    5. Ändra storlek på videor med en snabbåtgärd
    6. Konvertera till GIF-format med en snabbåtgärd
    7. Beskär videor med en snabbåtgärd
    8. Lär dig konvertera och exportera PDF-filer med en snabbåtgärd
    9. Redigera PDF-text och PDF-bilder med snabbåtgärder
    10. Kombinera PDF-filer och ordna PDF-sidor med snabbåtgärder
    11. Vanliga frågor | Snabbåtgärder
  7. Publicera och dela
    1. Samarbeta och dela på Adobe Express
    2. Värdlagra dina Adobe Express-projekt
    3. Skapa och använda Creative Cloud Libraries
    4. Överföra projekt mellan konton
    5. Integritet och behörighet
  8. Adobe Express på mobilen
    1. Adobe Express för iOS
    2. Adobe Express för Android
    3. Hantera prenumerationer på Adobe Express i iOS
    4. Hantera prenumerationer på Adobe Express på Android
    5. Hantera prenumerationer på Adobe Express i Samsung Galaxy Store
  9. Adobe Express for Education
    1. Adobe Express for Education
    2. Lärare – allt ni behöver veta om Adobe Express for Education
    3. Elever – allt ni behöver veta om Adobe Express for Education

Arbeta med Adobe Express för att skapa egen design på både iPhone och iPad. Skapa innehåll som ser professionellt ut och dela din design i sociala medier.

Med Adobe Express kan du snabbt skapa snygg design och fina collage med hjälp av våra resurser, t.ex. foton, bakgrunder, videor, bibliotek och mönster. Du kan också välja egna resurser från din telefon eller iPad, föra över dem till Adobe Express och skapa en design på bara några minuter.

Logga in

Har du inte Adobe Express för mobilen? Gå till Apples App Store och hämta Adobe Express-appen.

Komma igång med Adobe Express

1. Tryck på ikonen för Adobe Express-appen på din iPad eller iPhone.

2. Logga in med ditt Adobe ID, Apple ID, Facebook eller Google-konto.

3. När du har loggat in kan du börja skapa, importera, redigera och dela grafik, foton och videor.

Skapa design och collage

Kom igång med att skapa egen design i några enkla steg.

1. Börja med att välja ett designalternativ.

Klicka på +-ikonen för att komma igång.

2. Välj en egen storlek för ditt projekt eller en förvald storlek som är utformad för att passa sociala medier, tryckta medier, blogginlägg och annat.

3. Skapa ditt projekt.

Färger: Välj ett anpassat färgschema eller välj en färgpalett som föreslås i programmet.

Animering: Animera din text och bakgrund.

Layout: Välj layout och collagestruktur, kantbredd och utforska förvalda designteman.

Varumärke: Importera dina varumärkesresurser snabbt med en tryckning.

Ändra storlek: Ändra den egna storleken för projektet eller välj ett annat förvalt storleksalternativ.

4. Lägg till sidor i projektet

•  Lägg till – Skapa ett nytt dokument i ditt projekt.
    •  Duplicera – Replikera din design på en ny sida.
    •  Kasta – Radera en sida.
  5. Redigera projektet. Välj +-ikonen för att börja redigera ditt projekt. Du kan lägga till text, designresurser, bilder, ikoner och

Text: Lägg till ny text och anpassa teckensnitt, färg, opacitet och annat.

Designresurser: Lägg till fler designresurser i projektet.

Bilder: Här får du åtkomst till

• Bibliotek
    • Mönster
    • Fotobibliotek
    • Filer
    • Kamera
    • Kostnadsfria foton
    • Adobe Stock
    • Lightroom

Ikoner: Sök bland och lägg till fördefinierade ikoner.

Dekaler: Sök i GIPHY-databasen efter animerade dekaler.

Bakgrunder: Sök bland och lägg till en fördefinierad bakgrund.

Videor: Få tillgång till ditt personliga videogalleri.

Logotyper: Få tillgång till din logotyp eller lägg till en ny logotyp från bibliotek eller ditt eget fotobibliotek.

Visa och hantera dina projekt

1. Nere till höger väljer du Dina projekt för att visa dina nuvarande och tidigare projekt.

Visa och hantera dina projekt
    Visa och hantera dina projekt

2. Öppna ett enskilt projekt genom att trycka på det.

I den här vyn kan du ta bort, redigera, duplicera och spara ditt projekt. Tryck på Mer om du vill byta namn på ditt projekt.

Ta bort dina projekt gruppvis

1. Klicka på Välj uppe till höger.

Välj projekt
    Välj projekt

2. Välj alla miniatyrbilder eller projekt som du vill ta bort.

3. Tryck på knappen Ta bort längst ned på skärmen.

Synkronisera projekt mellan plattformar

Om du vill synkronisera dina verk mellan flera enheter bara med Wi-Fi och inte ditt mobildataabonnemang, kan du aktivera detta på följande vis:

1. Välj ikonen Start nere till vänster.

2. Tryck på ikonen Inställningar uppe till höger.

3. Välj Synkronisera projekt
    i listrutan.

4. Växla till Synkronisera bara via Wi-Fi.