MENA-utgåvor (Mellanöstern och Nordafrikanska språk) av Creative Cloud-programvaran visas eventuellt inte i listan över Creative Cloud-datorprogram på grund av programmets språkinställningar. Du får åtkomst till MENA-utgåvor av InDesign eller Illustrator genom att tillfälligt byta språk i Creative Cloud-datorprogrammet till antingen hebreiska eller arabiska. Så här gör du:

1. Klicka på Creative Cloud-ikonen som finns i Aktivitetsfältet (Windows) eller Apples menyfält (Mac OS) för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet och kontrollera att du är inloggad. Starta programmet enligt följande om du inte ser ikonen:

• Windows: Välj Start > Program > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS:Välj  > Program > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Klicka på de tre vertikala punkterna () i det övre högra hörnet och välj Inställningar.

preferences_CC_1
  3. Välj Creative Cloud > Program.

4. I listan över programspråk väljer du arabiska eller hebreiska:

• Engelsk-arabisk –
    • Engelsk-hebreisk –
  5. Klicka på vänsterpilen bredvid Inställningar () för att stänga dialogrutan Inställningar.

6. Klicka på Program Creative Cloud-datorprogrammet för att visa listan över tillgänglig programvara.

7. Installerar InDesign CC eller Illustrator CC genom att klicka på installationsknappen i listan över tillgänglig programvara.