I den här artikeln anges de kända kompatibilitetsproblem som kan uppstå då InDesign CC används i macOS 10.14 (Mojave).

Inställningen Mörkt utseende i macOS påverkar inte hela användargränssnittet

När du aktiverar temat Mörkt utseende för macOS med Systeminställningar > Allmänt , tillämpas temat inte på följande InDesign Arkiv menydialoger som utför inmatnings- och utmatningsoperationer. Istället visas dessa dialoger i Light-temat.

• Öppna
  • Export
  • Spara
  • Spara som
  • Montera

Applikationen GPU Sniffer dockas separat i dockningsfältet

När du startar InDesign, är GPU Sniffer dockad i dockningsfältet tillsammans med InDesign. macOS ser det som en fristående applikation och visar en separat ikon för dem i dockningsfältet.

Följ stegen nedan för att kringgå problemet:

1. Gå till Systeminställningar > Dock.
  2. Avmarkera kryssrutan Visa senaste program i Dock.