Systemkrav för InDesign CC (2017)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,6 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort; stöd för HiDPI-skärm
  • Om du vill använda den nya toucharbetsytan i InDesign Touch måste du ha en touchaktiverad surfplatta/bildskärm med Windows 8 eller senare (t.ex. Microsoft Surface Pro 3) med en skärmupplösning på 2 160 × 1 440 eller mer
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

macOS

• Flerkärnig Intel-processor
  • macOS 10.10, 10.11 eller 10.12
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,5 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort; stöd för Retina-skärm
  • Valfritt: För att använda funktionerna för GPU-prestanda bör din Mac ha minst 1 024 MB VRAM (2 GB rekommenderas) och datorn måste ha stöd för OpenGL version 4.0 eller senare.
    • Datorer som stöds
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro ansluten till en HiDPI-skärm
          Mac mini ansluten till en HiDPI-skärm
    • Om du vill kontrollera VRAM-värdet väljer du Mac > Om den här datorn (Grafikinformation).
    • I Apples supportdokument kan du se om din dator har stöd för den OpenGL-version som krävs (4.0 eller senare).
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer.
  • Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster. *

* OBS! En internetanslutning, ett Adobe ID och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

InDesign CC finns på följande språk:

Danska

Tyska

Engelska

Spanska

Franska

Franska*

Hebreiska*

Ungerska

Italienska

Nederländska

Norska

Polska

Portugisiska (Brasilien)

Finska

Svenska

Turkiska

Ukrainska

Tjeckiska

Ryska

عربي*

Japanska

简体中文

繁體中文

Koreanska

* Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster; arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt; även i nordafrikansk-fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.

Systemkrav för InDesign CC (2015)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,6 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort; stöd för HiDPI-skärm
  • Om du vill använda den nya toucharbetsytan i InDesign Touch måste du ha en touchaktiverad surfplatta/bildskärm med Windows 8 eller senare (t.ex. Microsoft Surface Pro 3) med en skärmupplösning på 2 160 × 1 440 eller mer
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v10.9, v10.10 eller v10.11
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,5 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort; stöd för Retina-skärm
  • Valfritt: För att använda funktionerna för GPU-prestanda bör din Mac ha minst 1 024 MB VRAM (2 GB rekommenderas) och datorn måste ha stöd för OpenGL version 4.0 eller senare.
    • Datorer som stöds
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro ansluten till en HiDPI-skärm
          Mac mini ansluten till en HiDPI-skärm
    • Så här kontrollerar du VRAM-värdet:
      Mac 10.9: Välj Mac > Om den här datorn > Mer info (Grafikinformation).
      Mac 10.10, 10.11: Välj Mac > Om den här datorn (Grafikinformation).
    • I Apples supportdokument kan du se om din dator har stöd för den OpenGL-version som krävs (4.0 eller senare).
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer.
  • Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster. *

* OBS! En internetanslutning, ett Adobe ID och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

InDesign CC finns på följande språk:

Danska

Tyska

Engelska

Spanska

Franska

Franska*

Hebreiska*

Ungerska

Italienska

Nederländska

Norska

Polska

Portugisiska (Brasilien)

Finska

Svenska

Turkiska

Ukrainska

Tjeckiska

Ryska

عربي*

Japanska

简体中文

繁體中文

Koreanska

* Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster; arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt; även i nordafrikansk-fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.

Systemkrav för InDesign CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,6 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort; stöd för HiDPI-skärm
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.7, v. 10.8, v. 10.9 eller v. 10.10
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,6 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort, stöd för Retina-skärm
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer.
  • Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Systemkrav för InDesign CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,6 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetuppkoppling och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.6.8, v. 10.7, v. 10.8 eller v. 10.9
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2,6 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort. Stöd för Retina-skärm
  • Adobe Flash Player 10 krävs för export av SWF-filer
  • Internetuppkoppling och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

* Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe Creative Cloud™, får användas endast av personer från 13 år och uppåt. Tjänsterna regleras av separata villkor och Adobes integritetspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.