Din dator måste uppfylla de grundläggande tekniska specifikationer som anges nedan för att du ska kunna köra och använda InDesign CC.

Gäller för:

Utgåvan för oktober 2018 (14.0)

Systemkrav för tidigare versioner:

Den senaste versionen av Creative Cloud-programmen stöder inte vissa äldre versioner av Windows och Mac. Lär dig mer.

Lägsta systemkraven för InDesign CC

Windows

Lägsta kraven
Processor Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller Windows 10*
RAM

4 GB RAM (16 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme 3.6 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen), SSD rekommenderas
Bildskärmsupplösning

1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 X 1080 rekommenderas), stöd för HiDPI-skärmar

Obs! Om du vill använda den nya toucharbetsytan i InDesign Touch måste du ha en touchaktiverad surfplatta/bildskärm med Windows 10 eller senare (t.ex. Microsoft Surface Pro 3) med en skärmupplösning på 2 160 × 1 440 eller mer

Grafikkort 32-bitars grafikkort
Internet

Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.†

Övrigt Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer

*Stöds inte på Windows 10-versionerna 1507, 1511 och 1607.

macOS

Lägsta kraven

Processor

Flerkärnig Intel-processor

Operativsystem

macOS version 10.13 (High Sierra) eller macOS version 10.12 (Sierra)

RAM

4 GB RAM (16 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

3.5 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)

Bildskärmsupplösning

1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 × 1080 rekommenderas), stöd för Retina-skärmar

Grafikkort

32-bitars grafikkort

GPU För att använda funktionerna för GPU-prestanda bör din Mac ha minst 1 024 MB VRAM (2 GB rekommenderas) och datorn måste ha stöd för OpenGL version 4.0 eller senare.
  • Datorer som stöds
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        Mac Pro ansluten till en HiDPI-skärm
        Mac mini ansluten till en HiDPI-skärm
  • Om du vill kontrollera VRAM-värdet väljer du Mac Om den här datorn (Grafikinformation)
  • I Apples supportdokument kan du se om din dator har stöd för den OpenGL-version som krävs (4.0 eller senare).
Internet

Internetanslutning och registrering krävs för registrering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.†

Övrigt Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer

† OBS! En internetanslutning, ett Adobe ID och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes tjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Programmen och tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner som är tillgängliga för InDesign CC

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebrew*

Hungarian

Italiano

Nederlands

Norwegian

Polish

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster; arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt; även i nordafrikansk-fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.