Mini Bridge, Kuler och Adobe Exchange saknas i Photoshop CC 2014.

Lösning

Mini Bridge och Kuler baserades på inaktuell teknik och har tagits bort i Photoshop CC 2014.

Adobe Kuler är numera Adobe Color CC och finns tillgängligt på Apple App Store och på webben.

Adobe Exchange har ersatts av Adobe-tillägg. Få åtkomst till dem genom att välja Hjälp > Bläddra bland tillägg i Photoshop.