Få ännu fler funktioner i Adobe Photoshop. Sök det senaste plugin-programmen från tredjepartstillverkare.

Gå till Felsökning av Photoshop plugin-program om du vill ha tips om hur du installerar plugin-program från tredje part eller för att identifiera och felsöka problem med plugin-program i Photoshop.

För att få hjälp med hämtning och installation av plugin-program från tredje part hittar du mer information under länkarna för varje tillverkare:

Adobe Add-ons

Adobe Add-ons-webbplatsen har hundratals plugin-program och tillägg från Adobe och tredjepartsutvecklare av Adobes produkter. Add-ons-webbplatsen innehåller Photoshop-plugin-program och tilläggsprogram (både kostnadsbelagda och kostnadsfria) som kan hjälpa dig att skapa särskilda bildeffekter, skapa ett mer effektivt arbetsflöde och använda många andra praktiska verktyg.

För valfria plugin-program för Photoshop som är tillgängliga från Adobe, inklusive TWAIN, MATLAB och ScriptingListener plugin-programmet, se följande artikel:

Alien Skin Software

Plug-in Beskrivning
Exposure Innehåller kreativa bokeh-effekter och en massa nya filmförinställningar och texturer.
Snap Art Förvandla dina fotografier till snygga konstverk som ser ut som om de skapats av en människa och inte en dator.
Blow Up Behåller foton kristallklara under förstoring.
Eye Candy Återger realistiska effekter som till exempel eld, krom, djurpäls, rök, reptilskinn och den nya effekten blixtnedslag.

Alfa plugin-program

Plug-in Beskrivning
Engraver III
Engraver III är ett plugin-program som gör det möjligt för dig att omvandla vilken bild som helst till en mäktig gravyr i gammal stil.
Digitalizer II Digitalizer II omvandlar vilken bild som helst till en uppsättning symboler, siffror eller meningsfull text.
RichText Plug-inprogrammet RichText gör det möjligt för dig att lägga till radtext och/eller stycken till Photoshop-dispositioner och applicera effekter som ger intryck och skapar intresse.
DigitalChaos DigitalChaos gör det möjligt för dig att skapa ett slumpmässiga mönster som består av symboler och siffror.
IcePattern IcePattern skapar härliga designer av vintriga ismönster på fönsterglas.
LensPro III LensPro III skapar realistiska bilder med olika linser, kristaller och glasytor

Andromeda Software

Plug-in Beskrivning
Cutline Skärlinje är ett plugin-program för att skapa gravyr och träsnitteffekter.
EtchTone EtchTone är ett plugin-program som simulerar ståletsning som utgår från grå-/färgfotografier eller bilder.
LensDoc Objektivdoktorn är ett plugin-program som du kan använda för att enkelt korrigera objektivförvrängningar som till exempel tunndistorsioner, kuddformade distorsioner, perspektiv- och rotationsförvrängningar.
Perspective Perspektiv är ett plugin-program som ger dig möjlighet att ändra aktuell vy eller ”perspektiv” i en bild till vilken punkt som helst i ett tredimensionellt rum med hjälp av ett användarvänligt gränssnitt.
ScatterLight ScatterLight är ett plugin-program som har ett brett utbud av realistiska effekter som sprider ljusmönster och diffuseringseffekter.
Screens Skärmar är ett plugin-program som konverterar gråskalebilder till en mängd olika konturteckningsskärmar från 15 till 400 lpi. Med funktioner som mezzotint, skarpa kontrastmezzogram, mezzoblandningar, ellipser, linjer, cirklar, strålar, vågor eller en blandad kombination.
Shadow Skugga är ett avancerat plugin-program som använder 3D-geometri för att forma realistiska skuggor.
StippleArt StippleArt är ett plugin-program som konverterar gråskale- eller färgbilder till stöpplad konst eller konstnärliga punktmönster. Resultatet blir en ren, svartvit-stöpplad teckning eller en konstnärlig tolkning med färgade punkter.

Auto FX Software

Plug-in Beskrivning
Mystical Ultimate Bundle Gen2
Mystical Ultimate Bundle Gen2 är en inbyggd samling produkter som arbetar ihop för att klara av de utmaningar som man kan stöta på i efterarbetet med förstoringar av digitala foton.
PhotoGraphic Edges Ultimate Bundle Gen2 Ultimate Bundle Gen2 för fotografiska kanter innehåller över 10 000 ramar, kantlinjer och kantlinjeeffekter.
DreamSuite Ultimate Bundle Gen2 DreamSuite Ultimate Bundle Gen2 är vår bästa produkt för grafiska artister. Den innehåller sammanlagt 36 kraftfulla filter som i ett enda kraftfullt verktyg uppfyller de behov som den digitala fotografen, den grafiska bildkonstnären och webbdesignern kan tänkas ha.
AutoMagic Ultimate Bundle Gen2 AutoMagic Ultimate Bundle Gen2 är en fantastisk serie med 52 filter som erbjuder alla sorters fotografer, professionella, medelmåttiga eller nybörjare, några av de mest omfattande konstnärliga effekter som ger vilken användare som helst möjligheten att skapa en stor samling digitala konstverk inom en av de många konstnärliga genrerna.

Avenza

Plug-in Beskrivning
Geographic Imager
Verktyg för att importera, redigera, manipulera och exportera geospatialbilder t.ex. flygfoton och satellitbilder.

Corel

Plug-in Beskrivning
ParticleShop Skapa unika effekter med ParticleShop, ett kraftfullt nytt plugin-program för Photoshop-penslar som du använder i Painter.

Digimarc

Plug-in Beskrivning
Digimarc® Barcode Digimarc® Barcode för plugin för digitala bilder för Adobe Photoshop är enbart avsedd för fotografer för att skydda äganderätt av bilder.

Digital Anarchy

Plug-in Beskrivning
Backdrop Designer
Skapa digitala bakgrunder för foton och andra designmedia.
Beauty Box Photo
Radera snabbt och enkelt skönhetsfläckar och rynkor, jämna ut hudtoner och reducera glansighet.
Primatte Chromakey
Snabb automatisk maskering för grönt skärmfoto.
Texture Anarchy
Texture Anarchy är en uppsättning filter som kan skapa olika texturer och kanter
ToonIt!
Ett enkelt sätt att ge dina foton det där populära tecknade utseendet.

Digital Film Tools

Plug-in Beskrivning
DFT DFT (Digital Film Tools) är den definitiva verktygslådan som kan simulera optiska kamerafilter, specialiserade linser, kornighet och grynighet på film, linsreflektioner, optiska labbprocesser, färgkorrigering, stansning och kombination av bilder från olika källor såväl som naturligt ljus och fotografiska effekter.
EZ Mask
EZ Mask är ett enkelt interaktivt bildmaskningsverktyg som klarar av att extrahera nästan vilket objekt som helst i en bild, även om det handlar om fina hårdetaljer, rök eller reflektioner.
Film Stocks Film Stocks är ett unikt filter som simulerar 288 olika färger och svartvita bilder av olika typer av fotografisk film och olika historiska fotografiska processer.
Light Du kan lägga till ljus i en bild där det inte fanns ljus, precis som om du hade lagt till ljus vid tidpunkten för fotograferingen.
PhotoCopy PhotoCopy skapar en fotografisk reproduktion av ett tryckt eller grafiskt arbete med en process i vilken en ny bild formas utifrån de egenskaper som bildanalys, färg, textur och ljus har i originalverken.
Power Matte Power Matte är ett enkelt interaktivt bildprojektionsverktyg som klarar av att extrahera nästan vilket objekt som helst, även om det handlar om fina hårdetaljer, rök eller reflektioner.
Power Stroke Power Stroke förenklar ett interaktivt gränssnitt som baserar sig på linjemarkeringar för att snabbt och intuitivt kunna genomföra riktade justeringar.
Rays Skapar snabbt och enkelt fantastiska och realistiska solstråleeffekter.
reFine reFine fixar selektiv skärpa, förbättrar detaljer, slätar ut kanter och skapar effekter som tecknade seriefigurer eller teckningar med teckningspenna.
zMatte zMatte skapar snabbt och enkelt projektionsytor med minimala parametrar även om det handlar om fina hårdetaljer, rök eller reflektioner.
Tiffen DFX Simulerar fler än 2 000 populära Tiffen glasfilter, specialobjektiv, optiska labbprocesser, kornig film, krävande färgkorrigering plus naturligt ljus och fotografiska effekter.

DXO

Plug-in Beskrivning
Analog Efex Pro Utforska utseendet och känslan från klassiska kameror, filmer och objektiv.
Color Efex Pro En omfattande uppsättning filter som korrigerar färger, retuscherar och skapar effekter.
Silver Efex Pro Bemästra konsten att skapa svartvita foton med mörkrumsinspirerade reglage.
Viveza Justera selektivt färg och färgton på dina bilder utan komplicerade masker eller markeringar.
HDR Efex Pro Från det naturliga till det konstnärliga – utforska den totala potentialen med HDR-fotografi.
Sharpener Pro Proffsens val för att ta fram dolda detaljer för att öka skärpan i en bild.
Dfine Förbättra dina bilder med brusreducering anpassad för din kamera.

Extensis

Plug-in Beskrivning
Suitcase Fusion
Ordna hela din teckensnittsamling till en enda sökbar plats med hjälp av en professionell teckensnittshanterare.

Flaming Pear Software

Plug-in Beskrivning
Flood 2
Skapa realistiska vattenliknande reflektioner med kontroll över vågorna, krusningarna och perspektiven. Nu med förbättrad 3D-realism.
Flexify 2 Böjer sfäriska panoraman till svindlande nya former.
Melancholytron Gör bilder känslosamma, nostalgiska och lite sorgsna.
India Ink Konverterar färgbilder till ovanliga svartvita raster. Eller använd färgmodellerna för att skapa säregna etsade effekter.
SuperBladePro Den bästa yt- och texturgenerator som finns.
LunarCell Planeter på ett ögonblick.
Mr Contrast Lägger till dramatisk kontrast i foton och framhäver detaljer.
SolarCell Skapar solar i fantasyliknande stil.
Hue and Cry Skapar abstrakta områden med färg.
Glitterato Stjärnor och nebulosor med mycket realism och litet tjafs.
Gratis plugin-program Ornament, ChromaSolarize, Tachyon, Ghost, Solidify, Vitriol, RGB/HSL, Circle to Square, Make Cube Tile...

fnord

Plug-in Beskrivning
ProEXR Få tillgång till alla funktioner i OpenEXR inifrån Adobe Photoshop, After Effects och Premiere Pro genom att använda ProEXR.
SuperPNG SuperPNG är ett gratis plugin-program med öppen källkod för Adobe Photoshop som gör att du kan använda PNG- (”ping-”) filer. Det har ett mer omfattande stöd för formatet än Photoshops inkluderade plugin-program och gör det möjligt för dig att kontrollera hur du hanterar alfakanaler.
j2k j2k är ett gratis plugin-program till Photoshop och After Effects som läser och skriver JPEG2000-filformat, efterträdaren till JPEG.

Google Nik Collection

OBS: DXO har köpt Nik Collection och har släppt nya versioner.

OBS: Google tillhandahåller inte längre hämtningslänkar för sina versioner av Nik Collection. Google stöder och uppdaterar inte längre plugin-programmet Nik för de aktuella versionerna av Photoshop med nuvarande operativsystem och maskinvara.

Kunder kan stöta på inkompatibilitet (inklusive frysning och kraschar) när de använder plugin-programmet Nik. Vi rekommenderar att du avinstallerar besvärliga plugin-program.

Plug-in Beskrivning
Analog Efex Pro Utforska utseendet och känslan från klassiska kameror, filmer och objektiv.
Color Efex Pro En omfattande uppsättning filter som korrigerar färger, retuscherar och skapar effekter.
Silver Efex Pro Bemästra konsten att skapa svartvita foton med mörkrumsinspirerade reglage.
Viveza Justera selektivt färg och färgton på dina bilder utan komplicerade masker eller markeringar.
HDR Efex Pro Från det naturliga till det konstnärliga – utforska den totala potentialen med HDR-fotografi.
Sharpener Pro Proffsens val för att ta fram dolda detaljer för att öka skärpan i en bild.
Dfine Förbättra dina bilder med brusreducering anpassad för din kamera.

HDRsoft

Plug-in Beskrivning
Photomatix Pro Skapa HDR-foton och justera dem för att få det utseende som du vill ha, från realistiskt till kreativt, med enkla förinställda klick och ett stort antal inställningar.

Imagenomic

Plug-in Beskrivning
Portraiture
Plugin med effekter som automatiskt jämnar till hud, reparerar och förbättrar.
Noiseware
Prisbelönt plugin-program och fristående program för brusreducering av foton.
Realgrain Plugin-program som skapar oefterhärmliga effekter med toner, filmtyper och kornighet.

Monotype

Plug-in Beskrivning
FontExplorer X FontExplorer X är det enkla och snabba sättet att hitta och organisera alla teckensnitt.

Mister Retro

Plug-in Beskrivning
Light Leaker
Nu kan du lägga till autentiska ljusläckor på vilket foto som helst med Light Leaker.
Spot Wash Halftone Skapa rasterbilder med förvittrings-, yt- och taktila effekter av professionell kvalitet med Spot Wash Halftone.
Spot Wash Dirt Skapa förvittrings-, yt- och taktila effekter av professionell kvalitet med Spot Wash Dirt.
Permanent Press Skapa vintage offset-, bokstavstrycks- och analoga silkscreentryckeffekter på vilken bild som helst med Permanent Press.
Retrographer Skapa fantastiska och autentiska vintage fotografieffekter med Retrographer.
Machine Wash Deluxe Skapa bildtextur-, ålders- och förvittringseffekter av professionell kvalitet med Machine Wash Deluxe.

Neat Image

Plug-in Beskrivning
Neat Image Pro Programvaran Neat Image har skapats för att minska bruset på dina digitala bilder. Den kan även minimera kornighet, JPEG-komprimeringsartefakter och andra defekter.

OnOne

Plug-in Beskrivning
ON1 Photo 10
Hela vår samling med appar ingår i ON1 Photo 10. Bläddra, skapa effekter, ändra storlek, skapa porträtt, förbättra bilden och jobba med lager
ON1 Effects 10
ON1 Effects 10 innehåller hundratals staplingsbara filter, förinställningar, kanter och texturer som hjälper dig att skapa din stil.
ON1 Resize 10 Få de mest högkvalitativa förstoringarna med Genuine Fractals® teknikpatenterade och fraktionsbaserade interpolationsalgoritmer, som snabbt förstorar dina bilder utan att de förlorar vare sig i detaljer eller i skärpa.

Portrait Pro

Plug-in Beskrivning
Portrait Pro Plugin-program till Photoshop som gör dina porträtt fantastiska.

ProDigital Software

Obs!

Stöder installation och inläsning av plugin-programmet från Delad Creative Cloud-sökväg för alla installerade versioner av Photoshop CC utan att du behöver installera plugin-programmet på nytt.

Plug-in Beskrivning
StarFilter Pro 4 StarFilter Pro 4 som digitalt lägger till härliga stjärnfiltereffekter till dina bilder och som gör att du inte behöver dyra glas.
StarSpikes Pro 4  Du kan använda StarSpikes Pro 4 för att digitalt lägga till gnistrande stjärneffekter till dina bilder när du bearbetar dina bilder.

Topaz Labs

Plug-in Beskrivning
Adjust Se hur dina bilder får liv med dramatiska kontraster, otrolig detaljrikedom och levande färger.
B&W Effects Förvandla dina färgfoton till utsökta monokroma bilder som kommer att beröra betraktaren känslomässigt.
Clarity Skärpa använder en intelligent kontrastteknik för att ge dina foton mer sting, på ett helt naturligt sätt.
Clean Ren hjälper dig att kontrollera exakt hur du vill att yttexturen ska se ut i dina foton.
DeJPEG Tar bort JPEG-komprimeringsartefakter och högfrekvent brus. Återställer bildinformation från skadade jpeg-bilder.
DeNoise DeNoise tar bort distraherande brus men bevarar detaljer i bilden så att du kan fotografera tryggt i alla situationer.
Detail Kristallklar skärpa från verkliga bilddetaljer.
Glow Glow skapar livfulla och snygga bilder med energiska gnistor av neonljus.
Impression Omvandlar foton till målningar som riktiga konstnärer skulle göra: genom att på ett intelligent sätt applicera penseldrag på målarduken.
Infocus Få en makalös bildskärpa och rädda suddiga foton med dekonvolutionsteknik.
Lens Effects Virtuell kameraväska med realistiska effekter som har utvecklats utifrån verkliga objektiv och filter.
photoFXlab Lägg till någon av dina topaseffekter från ett sökbart bibliotek.
Remask Skapa exakta urval utan ansträngning.
Restyle Använd snygga effekter genom ett enda klick för att fylla dina bilder med känsla och gör dina vanliga foton enastående.
Simplify Förvandla dina foton till konstverk.
Star Effects Skapa snygga stjärnor och ljuseffekter
Texture Effects Du kan snabbt åstadkomma en mängd texturiserade, tonade och ljussättningseffekter.

Totally Rad

Plug-in Beskrivning
RadLab 30 helt nya effekter plus 50 klassiska favoriter förenas i Rad-labbet och ger oändliga kreativa möjligheter.
Dirty Pictures Orena bilder innehåller 21 skräddarsydda bildlager som lägger till dimension, grus och djup i dina foton.
Dirty Pictures innehåller 21 skräddarsydda bildlager som lägger till en dimension av grus och djup till dina foton
Dirty Pictures innehåller 21 skräddarsydda bildlager som lägger till en dimension av grus och djup till dina foton