Problem: Premiere Pro CC 2015 kraschar vid programstart om datorn använder Windows och har en AMD-processor.

Användare rapporterar att Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) kraschar vid start i Windows-baserade datorer med AMD-processorer.

Lösning: Använd en tidigare version av Premiere Pro

Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) kan för närvarande inte startas i Windows-baserade datorer med AMD-processorer. Använd en tidigare version av Premiere Pro tills att felet har åtgärdats.

Om du inte har en tidigare version gör du något av följande:

• Installera Premiere Pro CC 2014 via Creative Cloud-programmet
  • Installera Premiere Pro CC 2015 (9.0) via webbplatsen ProDesignTools.

Uppdatera till Premiere Pro CC 2015 (9.0.2) genom att tillämpa korrigering 9.0.2.

En uppdatering som löser problemet är på väg.