Premiere Pro CC 2015 fungerar på ett oväntat sätt när du har uppdaterat till Mac OS X 10.11

Om du använder Premiere Pro CC 2015 (och tidigare versioner) kan det hända att du noterar oväntade förändringar i programmet efter uppgradering till Mac OS X 10.11 (El Capitan) Dessa problem kommer att åtgärdas i en kommande version. Adobe rekommenderar emellertid att du för tillfället fortsätter använda Mac OS X 10.10.x.

En vanligt fenomen är att när en video pausas tonas bilden i gulgrönt med röda ränder (se bild). Den nuvarande lösningen är att ändra renderingen till Mercury Playback Engine Software Only i Projektinställningar.

Mer information finns i det här blogginlägget.