Lägg till användare i en grupp

I Adobe Sign-konton med flera användare går det att använda grupper. Med det här alternativet kan administratören för kontot (eller gruppen) ange vissa inställningar eller tidszoner för varje grupp. Inställningarna påverkar användare i dessa grupper vilket kan skapa en unik upplevelse för olika avdelningar eller team.

Om du vill lägga till användare i grupper är det en enkel process och du kan flytta dem enligt dina önskemål.

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Konto som konto- eller gruppadministratör.
  2. Klicka på Grupper.
  3. Klicka på gruppens Namn.
  4. Klicka på Gruppinställningar.
  5. Klicka på Användare i grupp.
    1. Klicka på plustecknet i det övre högra hörnet i dialogrutan och klicka sedan på Skapa användare när du vill skapa en användare.
    2. Klicka på personikonen i det övre högra hörnet när du vill tilldela användare till gruppen.
  6. Du kan antingen ange information om användaren (Skapa användare) eller markera rutor för användare som ska läggas till (Tilldela användare till den här gruppen).
  7. Klicka på Spara (Skapa användare) eller klicka på Tilldela (Tilldela användare till den här gruppen).

Steg för steg

1. Logga in och gå till sidan Konto som konto- eller gruppadministratör. Klicka på Grupper och därefter på Namnet på gruppen som du vill lägga till användare i.

2. Klicka på Gruppinställningar.

Nav to Groups
  3. Klicka på Användare i grupp.

• Klicka på plustecknet i det övre högra hörnet för att skapa en ny användare.
      • Ange e-postadressen till och namnet på användaren som du vill skapa.
      • Klicka på Spara.
    • Klicka på personikonen i det övre högra hörnet om du vill tilldela en befintlig användare.
    Add users
  4. När du tilldelar befintliga användare uppdateras fönstret och visar kontots aktiva användare som inte ingår i gruppen.

• Klicka en gång på en användare så visas länken Välj överst i listan.
    • Klicka på Välj eller dubbelklicka på användaren för att flytta användaren till gruppen.
    Select users to move to the new group

Obs!

Om användaren som du vill tilldela inte visas i listan klickar du på menyn Alternativ i det övre högra hörnet (de tre staplade linjerna). Välj sedan Visa alla användare.

5. När alla användare har markerats klickar du på knappen Tilldela.

4. Assign USers

Du återgår nu till gruppsidan och alla markerade användare finns nu med i gruppen.

5. Added User