Felsökning och hjälp

Vanliga uppgifter

E-signering av ett dokument är snabbt och enkelt. Lär dig hur du Signerar ett dokument.

Lär dig hur du konfigurerar ditt konto i snabbinstallationsguiden.

Följ de här korta stegen för att skicka avtal och samla ihop underskrifter.

Lär dig hur man gör för att lägga till signatur och formulärfält till ett dokument.

Ja. För att lära dig hur du ändrar signeringar, återställer utgångsdatumet, avbryter ett avtal, och ställer in påminnelser, se Hantera innehåll.

Kontohantering

Följ dessa enkla steg för att återställa ditt lösenord.

I den här självstudiekursen får du lära dig att lägga till nya användare till ditt konto.

Du kommer åt gruppalternativ via kontofliken. Lär dig hur du skapar och hanterar grupper i den här korta självstudiekursen.

Ja. Du kan dela ditt konto med andra. Se Kontodelning mellan användare.

Ja, om ditt företags nätverk stöder SAML 2.0 protokollet.För mer information, se Aktivera Single Sign-On med SAML.

Community

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum