Ladda upp bilder för sidhuvud och sidfot i e-postmeddelanden

Kontoadministratören kan ladda upp bilder för sidhuvud och sidfötter för ytterligare anpassning av kontot. Dessa bilder visas i e-postmeddelanden till signerare och deltagare.

Obs!

Om du har problem att visa bilden på rätt sätt ska du kontrollera att bilden som du använder är exakt 600 pixlar bred och högst 200 pixlar hög. Kom ihåg att spara den i JPG-, GIF- eller PNG-format.

Hämta mallen nedan när du vill ha hjälp med att göra logotypen i rätt storlek.

Hämta

Administratörer kan också lägga till sidfotstext till utgående e-postmeddelanden i tillägg till bilder för sidhuvud och sidfot.

Stegen i korthet

Lägg till sidfotstext

1. Klicka på den stora textrutan och skriv eller klistra in sidfotstexten.
  2. Markera kryssrutan om du vill att användare på kontot ska kunna ställa in egna sidfötter och åsidosätta kontots sidfot. Användare kan ange detta via sina personliga inställningar

Lägg till bilder

1. Gå till sidan Konto som administratör.
  2. Gå till Kontoinställningar > E-postinställningar
  3. Klicka på Ladda upp.
  4. Leta upp och välj den bild som du vill använda och klicka på Öppna.
  5. Upprepa efter behov för sidhuvuden eller sidfötter.
  6. Klicka på Rensa om du vill ta bort bilden.

Steg för steg

1. Logga in som kontoadministratör och navigera till Konto > Kontoinställningar > E-postinställningar.

Nav to email settings
  2. Klicka på Ladda upp, markera bilden du vill använda och klicka på Öppna.

Upload new Image
  3. Förhandsgranska bilden och klicka på Spara.

Save Image