Byta ut din sparade signatur

När du har använt din signatur i ett dokument, sparar Adobe Sign signaturen som din standardsignatur. Lär dig hur du tar bort din sparade signatur och byter ut den till en ny signatur.

1. Logga in på ditt Adobe Sign-konto och klicka på fliken Hantera.

2. Dubbelklicka på transaktionen i avsnittet Väntar på att jag ska signera.

3. Klicka för att använda din signatur.

Klicka för att använda din signatur.
  4. Klicka på det lilla blå krysset i det övre högra hörnet för att radera signaturen som infogats.

Klicka på det lilla blåa x:et
  5. Klicka på den blå rutan för att ange den nya signaturen.

6. Skriv den nya signaturen.

Skriv den nya signaturen