Det finns flera sätt att ange hur du vill att din signatur ska se ut när den används i ett dokument i Adobe Sign.

• Du kan skriva ditt namn och använda standardteckensnittet för signaturer i Adobe Sign.
  • Du kan rita din signatur med musen.
  • Du kan ladda upp en bild med din namnteckning.

Typ

1. Öppna ett dokument som ska signeras och klicka på signaturrutan när du vill infoga din signatur.

click_to_sign1
  2. Skriv namnet som du vill använda som din signatur och klicka sedan på Använd.

Bild på signaturpanelen med alternativet Skriv markerat

Obs!

När du har angett din signatur, sparar Adobe Sign den och infogar den i alla signaturfält som du klickar på.

Rita

1. Öppna ett dokument som ska signeras och klicka på signaturrutan när du vill infoga din signatur.

click_to_sign2
  2. Klicka på Rita högst upp i dialogrutan.

3. Rita din signatur och klicka på Använd.

Bild på signaturpanelen med alternativet Rita markerat

Ladda upp en bild

Ladda upp en bild med din namnteckning:

1. Logga in på ditt Adobe Sign-konto och navigera till Konto > Personliga inställningar > Min signatur (eller sök efter Min signatur)
  2. Klicka på knappen Ladda upp under Din sparade signatur.
  3. Ladda upp en bild eller stämpel med din namnteckning.
Bild på avsnittet Min signatur på fliken Personliga inställningar i Adobe Sign

Obs!

Storleken på namnteckningen justeras för att passa signaturfältet i varje dokument.

• Minsta rekommenderade storlek: höjd 60 pixlar och bredd 600 pixlar.
  • Format som stöds: PNG, JPG, GIF, BMP.